Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Meggyi001: A Lidl Silvercrest kenyérsütő jó?.........Jelentem:Jó!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
freelanced
üzenetére
Ne nézd annyit. Róbáld ki, akár egyedül is.
Nekem pl van egy Les Paulom, qrva jól néz ki, eszement, akartam szeretni, de ma adtam neki egy utolsó próbát, bármennyire is akarom, nem, ez nem az enyém.
Marad a Strat én egy SSS strat-ember vagyok. Lehet a boltban ráérzel, ja és nyugodtan maradj szánj rá időt akár órákat is. De ne akarj azonnal megvenni valamit. Ez a pénz nélküli ötlet marha nagy!re: (#35265) Eastman
Blues, Jazz és Rock
Én valami szép SSS Amerikai Strat-ra lőnék
Nekem valami ilyesmi kellene:
-
Eastman
addikt
válasz
freelanced
üzenetére
Én leírtam már minden ezzel kapcsolatos gondolatom.

Egy jó minőségű gitárral a kézben nem fogod azt érezni, hogy lemaradtál egy másikról. Azért fontos, hogy tetsszen is, mert akkor örömmel nézel rá, örömmel veszed kezedbe és örömmel gyakorolsz. Ennél többet én nem tudok javasolni.
Ha itt a többieknek van hozzá kedvük, mindenki írja be, hogy mit vegyél; Stratót vagy Telét, aztán összeszámoljuk... Én azt mondom, hogy;
HSS Strat.
-
fattyu
veterán
válasz
freelanced
üzenetére
kényelmetlenebb a test. ha tradicionális tele akkor nincs csöcsfészek. vastagabb test.
amugy a high gain történetre megoldás lehet utólagosan egy sd hot rail azt már baltának is jó. akár.
de továbbra is és SOKADSZOR.
menj el üres fejjel és pénztárca nélkül. ne nézegesd. nem az a lényeg mi tetszik fotón hanem mi kényelmes mi illik a kezedbe. minek az ergonómiája illik a testedhez.élő példa. legsexibb gitár szerintem egy igazi téglavastag les paul. csorog a nyálam rá. ahogy ránézek, ahogy hallgatom. de nekem egyszerűen nem adja ki az ergonómia. volt egy olyan szabásúm pedig az már modernebb is volt. vékonyabb test és volt belly cut is. de nem.
ismétlem. legyél okos. ne mint én. nem írom le többet.
-
brickm
őstag
válasz
freelanced
üzenetére
Szia. Az igazi tele fíling only single coil, ami kevésbé fogja amatőr körülmények között szeretni a magas torzítást. érzékenyebb a zajokra, pl tv, laptop töltő.
Ha keményebbe fogod tolni ez probléma lehet.Egyébként ha blues rock vonalon akarsz mozogni mindkettő jó választás lehet.
Vagy kompromisszum, hogy HSS stratot, vagy HS telét veszel, amivel zúzósabban is lehet tolni, csak az nem annyira autentikus. Ennyi kb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Az iparágon belül elsőként tervezett 10 nm alatti DRAM-ot a Samsung
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Egyéni arckép OFF
- sziku69: Szólánc.
- ASUS RT-N66U és RT-AC66U
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Yettel topik
- A Kindle-botrány röviden — a digitális tulajdon vége
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan Apple iPhone 17 Pro 256GB Silver ! 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- iPhone 12 PRO MAX 128GB grafit gyönyörű vadonatúj 100% os akkumlátor! KÁRTYAFÜGGETLEN!
- Apple MacBook M3 Pro 14, 18GB RAM 512GB SSD elado ujszeru Gyor
- Flydigi Vader 3 Pro wireless hall effect kontroller eladó
- 9440 2-in-1 14" QHD+ IPS érintő i7-1365U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
- MacBook Pro 14" M1 32GB RAM 1 TB 27%-os áfás számla (0449AB)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest