Hirdetés
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Victoryus: Hp T630 thin client, htpc
- GoodSpeed: Reklámmentesítés HyperOS-ben Xiaomi/POCO/Redmi
- GoodSpeed: Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
-
LOGOUT
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
jettison
tag
válasz
atidzsiforc #19825 üzenetére
Szerintem is elvárható lenne legalább alapszinten belőtt hagszer. Akinek ennyi gitár megy át a kezén, kb. öt perc úgy beállítania, hogy ne akarjon tüzifát csinálni belőle a leendő tulaj. Autót sem úgy veszel, hogy nincsenek meghúzva a kerékanyák. Ennek hiánya számomra a vevő semmibe vétele...
Mindezek ellenére én szívesen állítom, szerelem a saját gitárjaimat. -
SunMount3r
nagyúr
válasz
atidzsiforc #19825 üzenetére
Én nem rühellek senkit, csak azt mondtam, hogy tőlük többet nem rendelek. Amúgy szerintem az lenne a minimum, hogy egy beérkezett rendelés után leellenőrzik a gitárt, ha pedig kell akkor igenis beállítják és nem egy e nélkül gyak. használhatatlan hangszert küldenek a kedves vevőnek. Ha pedig igazán profik akkor ezt még az előtt megteszik az összes általuk árusított hangszerrel mielőtt bárki megrendelné. Szerintem ez az ő jól felfogott érdekük is lenne hosszútávon. (A hangszer egyébként nem volt "szűz", lelehetett szűrni az apró nyomokból, hogy ezt bizony már próbálgatták azért és valszeg. bemutatótermi darab volt régebben, ami alapból még nem baj, de így meg külön is zavaró, hogy nem állították be).
A raktározás kérdése szintén az ő dolguk kell hogy legyen és nem pedig a vevő problémája, hogy utána mi szívjuk a fogunkat miatta. Nehogy már valami "hű de nagy extra" elvárás legyen az a vevő részéről, hogy ha kifizetek egy relatíve borsos árat egy hangszerért (de tk. az ár itt mindegy), akkor azzal ne nekem keljen már külön bíbelődnöm, várakoznom és ráfizetnem, hogy egyáltalán játszani lehessen rajta. Had tartsam fenn már magamnak a jogot ebben az esetben, hogy a probléma valahol nem az én, hanem a bolt hozzáállásában van.Ja és amúgy a tip-top beállítás nálad nem tudom mit jelent, de ez a gitár még annyira se volt beállítva, hogy semennyire, egyszerűen szörnyű a hang amit kiad, élvezhetetlen, játszhatatlan. A tip-top-ról csak ennyit, ja és igen, szerintem teljesen jogos lenne vevői részről, hogy akár még azt is elvárnám, már megbocsásson!
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Ha Kínában repülsz, és nem ilyen a hordozható töltőd, elveszik a reptéren!
- Tesla topik
- EAFC 26
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Xbox Series X|S
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- További aktív témák...
- Logitech G27 szett eladó! Posta az árban!
- Dell Precision 7560 - Intel Core i9-11950H RTX A4000 32GB 1TB SSD FHD
- Manli NVIDIA GeForce GTX 1650 4 GB hibátlan, 100%-ban tesztelt állapotban!
- NVIDIA Quadro P4000 8 GB hibátlan, 100%-ban tesztelt állapotban!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12600K / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 512 SSD!
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő