- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
fattyu
veterán
válasz
Alexios #48263 üzenetére
én ezzel sem értek egyet. vagy a szó jelentése hordoz mást számomra.
a legpoppabb metál együttes. igen. alegtöbben ismerik (főleg mióta elkurvultak) igen.azért egy Maident tuti elé raknék. zene minőséget tekintve (ami teljesen szubjektív) meg vagy 60 együttest fel tudnék sorolni eléjük, pedig nem vagyok hater. a régieket szeretem.
-
fattyu
veterán
meg akkor már ezt a fakezűt se felejtsük el.
-
fattyu
veterán
válasz
Ctrl+Alt~Del #47993 üzenetére
te se hallottál még savatage-t
és imádom a maident én is.
de régi helloween-ek és az összes savatage pont olyan ha nem jobb
-
fattyu
veterán
-
fattyu
veterán
válasz
Ctrl+Alt~Del #47069 üzenetére
superstrat inkább a hot rodded dologra utal.
vadabb trem, más főleg zúzásra alkalmasabb pickupok
-
fattyu
veterán
válasz
Ctrl+Alt~Del #47027 üzenetére
ne nyomkodd.
Ha zavar esztétikailg tekerd le síkba de okkal van lehetőség az állításra. beleszól a hangba.
Hol jó? ahol neked tetszik.
-
fattyu
veterán
válasz
terepkigyo #46927 üzenetére
siralom.
190ért vettem 96 os usa standerdet 18ban
Aki a kezébe fogta meg akarta venni. Annál stratabb strat nincs.
A második legjobb strat amivel találkoztam meg koreai cort gyártás.
igazából azt akartam csak mondani hogy nem feltétlen lesz jobb attól hogy usa. némelyikben van varázslat. némelyikben nincs. asszem 4 usa standard, 3 japán a koreai és egy mexikói fordult meg nálam. csak az a 96 os és a koreai maradt meg.
ha leraktad a hajad a mexikóitól akkor vedd meg azt a konkrétat amitől ez volt az érzés. a fender burst pedig szép
-
fattyu
veterán
válasz
Ctrl+Alt~Del #46746 üzenetére
utóbbiról nem tehetsz és szégyellni sem kell.
a korodat sem. és ha tényleg ennyi vagy akkor semmi gond. ha nem.... -
fattyu
veterán
válasz
Ctrl+Alt~Del #46740 üzenetére
te amugy kb 13 éves vagy ugye?
-
fattyu
veterán
válasz
Ctrl+Alt~Del #46236 üzenetére
ne ez érdekeljen. névtelen szarok között is vannak remekül szóló dolgok, és neves iszonyat gyártó dolgát is van aki azonnal kicseréli mert híresen szar. (khm burtsbucker)
-
fattyu
veterán
válasz
arnyekxxx #46201 üzenetére
ezt übereld. Autóban imádom
-
fattyu
veterán
válasz
Ctrl+Alt~Del #46158 üzenetére
hogy a viharba ne. power cord meg galopp a maiden 80%a
-
fattyu
veterán
ti is isztok?
-
fattyu
veterán
a kép készítése után egy héttel leadtam hangszerészhez nitro festés repedés javítás pickup csere elektronika teljesen át...
gondoltam nem egy hét lesz de hogy holnap kapom vissza arra azért nem számítottam.
-
fattyu
veterán
de ez nem igaz.
100 körül használtan lehet fogni igen zsivány dolgokat. ami ha tényleg csak otthoni hobbizás akkor egy életre jó.marshall dsl5c
marshall dsl1 head,+ 1x12 láda
peavy vk100 combo. ( itt már felmerül a hangerő kérdés )
randall rg50tc
blackstar ht 5210ez csak amit hirtelen láttam eladókat és ismerem. ezek mind igen rendben levő dolgok.
-
-
fattyu
veterán
válasz
WolfheartGR #44546 üzenetére
<3
-
fattyu
veterán
válasz
Goose-T #44322 üzenetére
azért ez nem ilyen egyszerű
A pau ferro mint rózsafa pótló az egy évnyi cites tiltás miatt van
Aztán ugye visszavonták hogy ja hangszert lehet belőle bútort nem mert picit más a volumen ami kárt okoz.De ki kellett építeni az ellátást pótlást. Vissza fog az szivárogni de amit lekötöttek anyagban szerződésben azt nem fogják eldobni.
Fendernél most és amennyiben marad ez, ami nem kizárt az nettó termékpozícionálás. Más gyártóknál azért vissza is szivárgott a rózsa nem csak a drága high endbe.
-
fattyu
veterán
válasz
MATEO6600 #43956 üzenetére
Figyi én megértelek
3 féle jcm 800
Dsl5
JCM900
Vintage modernMeg má nem is tudom mi marshallom volt már.
A dsl5 MARHA jó. azzal nem lősz mellé. minden más TÚL MOCSOK erős lakásba.
Ha nincs falszomszéd és nem a jóérzés hanem a fájdalom szab határt akkor se fogsz soha kitekerni 50 wattot sem otthon, mert zárt térben halláskárosodás instant.
-
-
fattyu
veterán
válasz
WolfheartGR #43466 üzenetére
Én is ezt látom. Fender USA árak 50-100feljebb kusztak. És már 350ert is csak hirdettek őket. Most meg 400ert meg felette.
-
fattyu
veterán
hogy ez engem mennyire nagyon izgat arra nincsenek szavak
-
fattyu
veterán
nem most reckíroznám meg.
Tél van és brexit és covid és uk lockdown.
ki tudja meddig hányódik sok minusz fokban.
az ibanezre visszatérve azt nem tudom miért kéne tremolt cserélni. ha a csavarok zavarnak azokat tuti lehet megvenni külön is és nem horror.
a testen a kopás. igen. megértem zavar. ha eleget használod nálad is ugyanilyen lesz.
van az a nézet is hogy a karcmentes gitárra mikor először odakoccolod megüt a guta. ha meg már van rajta nyom nem nagy ügy.na mindegy. megértem a vágyat csilivili ujra, csak akkor türelem vagy vastag tárca
ha meg ezt nézem még nem is drága a medgyesi féle és ennél még jobb állapotban is van
-
fattyu
veterán
válasz
kemotox #43335 üzenetére
De ezen mi a ramaty állapot? Hogy a nem polyval borított nyers ashen vannak nyomai a pengetesnek?
Nem gondolom.Azt viszont igen hogy normálisan beállítva és garanciával adja.
Eszerint lehet egy hibátlan tök jó gitár aminek az a ramatysaga hogy látszik rajta hogy használták.
Az ár egy másik kérdés, de ugye boltoknak vastagon szökik fogni a ceruza
-
fattyu
veterán
-
-
fattyu
veterán
válasz
arnyekxxx #42542 üzenetére
az nekem is megvolt még pesten
-
fattyu
veterán
én még azt is megkockáztatom egy nem előnyös fotóból tehát akár tévedhetek is....
szóval a babák állása meg ebből a perspektívából nekem toronymagasnak tűnik az action. az sem segít intonáción....
-
fattyu
veterán
na jó.
most lettem boldog
iszonyuan nem akartam már semmit venni.de a velem egyidős jcm800 nak amiben a rég vágyott g12-65ök vannak nem bírtam ellenállni.
1982 4104 viszonylag hót eredeti mindene
végre. végre. ezt a hangot kutattam ez élt a fejemben.
öreg marshall jeligére, ( emlékeztetek mindenkit a nem bubugó szomszédok vidék családi ház keretre ) master MÁSFÉL. nem azért mert szégyellem vagy átjönnek vagy mit szól, hanem mert kettesen elkezd vérezni az orrod a füled....
oltári jó.
-
fattyu
veterán
válasz
arnyekxxx #42060 üzenetére
ja végül is a hárfa is egy húros hangszer.
az egyik egy tremoló ahol a rugók azért vannak hogy egyensúlyi állapotba visszaálljon. ideális esetben meg is teszi. volt shcallerem floyd1000 és 2000 is nálam. kiékelés nélkül ment az állandó szopás a hőingadozás mellett hogy behangolni éppen be tudo, csak a híd már nem párhuzamos hanem szögben áll és ettől az action is emelkedik vagy süllyedd attól függ merre. kiékelve nekem semmi bajom nem volt vele. igaz hosszútávú tapasztalat csak az N4 volt.
a nevertune meg egy fix híd ami rugókat többet használ hogy az adott húrhoz és hangoláshoz tartozó feszességet tartsa minden áron. ez nem annyi hogy egy húronként ellentartó rugó. hanem jól beállítva ragaszkodik ahhoz a feszességhez és pont annyi erőhöz ami az adott húr helyes hangolásához kell.
-
fattyu
veterán
de nem. nem értem egészen mi történik egy evertuneban de be tudod úgy állítani hogy te a hangolót tekergetheted sem változik semmi. mert annyira ragaszkodik az adott feszességhez.
semmi de semmi köze floydhoz.
be lehet állítani úgy is ha a kompenzációs tartománya szélére hozod el a beállítást hogy feszíteni tudsz rajta tehát bend megy, vagy úgy is ha középre lövöd be hogy nyujtani se tudsz.
nem butaság az
-
fattyu
veterán
válasz
Carlos Padre #42035 üzenetére
Na ez így már exakt. Oké akkor a hangja az lesz ami ki van találva oda.
-
fattyu
veterán
-
fattyu
veterán
válasz
Carlos Padre #42032 üzenetére
nekem azért nem tűnik ugyanannak a táv de lehet csal a kép
-
fattyu
veterán
válasz
espista #42028 üzenetére
ezt hogy érted?
akusztikusan pengetsz is minél hátrébb annál vékonyabb a hang. ez meg érintőre van a hídhoz tehát nagyon sikítós lesz. ami nem feltétlen baj nyilván hangszedő választással is lehet kompenzálni, nekem esztéikailag nem gyere be így de ez az én egyéni szociális problémám
-
fattyu
veterán
válasz
Carlos Padre #42013 üzenetére
ami rajtad múlt dög lett.
nem tecc hogy a brdge pu annyira rá van nyomorítva a hídra -
fattyu
veterán
-
fattyu
veterán
-
fattyu
veterán
Én is roto T hasznalok. Mindenen az van.
-
fattyu
veterán
válasz
Eastman #41712 üzenetére
fender korea. amennyire tudom Cort gyár.
de isten bizony nem értem.
van ugyanebből átlátszóra lakkozott reverben most egy euban. az látványosan 3 darab nem szép illesztésekkel. ez meg fekete volt.
Benedecko: lehiggadtam ám.
4 gitár maradt meg. 2 fender 2 framus
-
fattyu
veterán
Na kicsit tovább jutottam a csiszolással. Továbbra is egy darab bal kézzel ami a gyengébbik kezem mivel a jobb gipszben van ez kurva nagy szopás.
Nagyon várom hogy kész legyen. Szép burstot fog kapni, szerintem valami gyönyörű a fa és elképesztően jól fog kinézni.érdekes módon Medgyessy megpróbált lebeszélni a nitro ról, merthogy humbug hogy jobb hangja van meg jót tesz a fának.
Fog kapni vintage tremolo t , éppen keresgélek ezen a téren mert főleg aged vintage modern keskeny húr távval annyira nem létezik vagy csak béna vagyok egyelőre Google ben.
Road worn vintage tunerek mennek rá, Seymour Duncan sh1 szett, és egy hat pozíciós kapcsoló mert miért ne.
amúgy mielőtt nekiálltam lecsiszolni volt bennem némi para hogy vajon hány száz darabból fog állni a test ha már Korea Cort gyár van készült és telibe lett festve de akárhogy nézem ez kettő és gyönyörű
Fú de be vagyok sózva, ez a projektezés elég addiktív. -
fattyu
veterán
na valami ilyen végeredményt remélek.
test megy hangszerészhez mert sajnos szétszedésnél kiderült tremoló bak mellett repedés van. azt javítani és 2 pontos tremoló helyett vintázs híd lukakra átalakítás után jöhet a sunburst nitro rá. Nyak ugye szép szemes juhar soft v amit imádok azon csak a fender tunerek lukait kell betömni, kluson split headek mennek majd.
és hogy jó is legyen nyakhoz sd SH1 59 hídhoz sh2 jb megy.
Szerintem rendben lesz...
-
fattyu
veterán
Ha már projektelgetunk. Esetleg tudtok valakit aki ujra fényez nem elmebaj áron egy Poli borított stratot nitroval?
-
fattyu
veterán
válasz
Carlos Padre #41195 üzenetére
zárt csoport. töltsd fel a képet
-
fattyu
veterán
alternatív vélemény következik az eddigiekkel szemben
jackson stealth japán 120 pénz gsen. Floydos ugyan de kitámaszt és annyi.
marshall dsl401 esetleg dsl40 120-150
vonal van fejhallgató nincs. de csövesHa mindenképpen kell a fejhallgató akkor marad katana. a 100as 212 az azért szobahangerőm szép nem annyira lesz.... inkább 50et javsolnám. azt meg 50-60 ezer környékén be lehet húzni.
Ezesetben maradna 250 körül gitárra. abból már lehet válogatni de az a jackson akkor is megnézős lenne legfeljebb nem költesz annyit...
Új hozzászólás Aktív témák
- Viccrovat
- Futás, futópályák
- Automata kávégépek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Shakes&Fidget Online Szerepjáték
- Elite: Dangerous
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- Lian Li Hydroshift 360 LCD /FANLESS/ HSLCD36NB (593932)
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - i7-10GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E6540! I7 4600U / 8GB DDR3 / 128GB SSD! / HD8790M
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max