Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- GoodSpeed: Vanda ajándéka - 60 nap SkyShowtime előfizetés
- GoodSpeed: Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gorneck
legenda
-
brd
nagyúr
Azért nem lehet telepíteni, mert nincs hivatalos XP driver (megjegyzem, Vista x64-en pont ugyanez a helyzet, csak ott az msahci miatt a telepítésnél nincs gond); gondolom, az Intel így akarta. Azonban a háttértároló-vezérlő régebbi driverét (82801IB S-ATA AHCI Controller) kicsit átalakítva (átírva az inf-ben a számát) kezeli (és telepíthető is, valszeg' te is ezt találtad meg), ill. ha ráerőszakolod a már a telepített XP-ben az IATAXXENU.exe-ből az Intel ICH9R/DO/DH SATA AHCI Controller vezérlődrivert, működik hibátlanul, igaz, az NCQ és a Hotswap sem lesz az igazi, előbbire nem találtam megoldást (bár annyira nem is izgat, otthoni gépen sok értelme nincs), utóbbira pedig ott a Hotswap! nevű program.
A sebességgel nincs gondom, úgy néz ki a HDD átviteli grafikon, ahogyan kell, szép íves lesz, 100 MB/s körülről indul és 55 MB/s körüli a végén (WD6401AALS a HDD).
Bár amit írtam az az EP35-DS3 v2.1-re vonatkozik, de gondolom, a korábbin is ugyanez a déli híd van. A Hiren's BootCD-s problémát nem tapasztaltam, aminek kell, az hibátlanul látta (9.8-as került a kezeim közé, amivel néztem).
Új hozzászólás Aktív témák
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- HP 14 Elitebook 640 G9 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG B450 R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800XT 16GB ZALMAN S2 TG A-Data 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő