Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• sz.j

nagyúr

válasz Pancsermeste #41641 üzenetére

"Te most AHCI módban akartál IDE módban telepített és mentett ghost file-t visszaállítani? -mert ez persze, hogy nem megy."

Nem.
    Én az AHCI módban telepített rendszert szerettem volna AHCI-ban visszatenni, de nem ment, a belinkelt hiba jelentkezett...
    Kapaszkodj meg, most meg (Fire javaslatára) az AHCI módban telepített rendszert raktam vissza IDE módban, majd a restore után rögtön mindent AHCI-ra állítottam a BIOS-ban és úgy indult újra a gép ....

Hogy őszinte legyek én sem hittem abban, hogy működni fog ez a módszer, de épp most fejeztem be 3 azaz három egymást követő restore-t, mindegyiket kipróbáltam és leellenőriztem és egyik alkalommal sem jelentkezett az előzőekben belinkelt hiba, sőt mindegyik visszaállítás tökéletesen működött, ill. működik....
    Hogy miért vagy hogyan lehetséges ez azt ne kérdezd, mert én nem értek a számtech.-hez, mindössze csak használom a gépet ....
    Viszont az tény, hogy két napig "boncolgattuk" a témát Fire/SOUL/CD fórumtárssal (priviben), és mivel a BIOS-on belül nem lehetett eredményt elérni, Ő ezt a megoldást javasolta, és igaza is lett.
    Igaz, hogy így egy kicsit nyűgös a visszaállítás menete, de míg nem találok másik, (hiba nélkül működő progit vagy esetleg nem cserélek lapot) addig így is jó lesz.

Ha esetleg érdekel a téma keresd meg Fire-t priviben, szerintem nem fog elzárkózni.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés