Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: A furcsa hobbi.....
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- sziku69: Szólánc.
- potyautas: Idővándor
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gorneck
legenda
Őszinte leszek...nekem bőven elég lenne a VGA-ra rendes vizes hűtés...a többire értelmetlennek tartom. Ha rossz a kupakja vagy FSB limites a proci, akkor csak polír vagy kompi segít...szal hiába bizonyos esetekben a víz...
Rendes rendszer árából még mindig veszek egy VGA-t és egy halk cpu hűtést. Sztem az utóbbi jobb beruházás...számomra. Pár decibelt áldoztam fel...de nyertem sok sok fps-t.
Elég azokat is cserélgetni...ahogy nézegetem az árakat...
100k felett lenne az amit Én legutóbb összeírtam magamnak...vettem helyette egy tájfunt+szpirit 2öt+3 coolink ventit+2 sm ventit meg egy Chieftec nagytornyot és kuss is van a házamba...leghangosabb pont a HDD és a táp. Kb ugyanott vok, mint Te...ha széthúzom a gépet, akkor sincs semmiféle extra hang...elindul egy 12es venti 600-700as fordulaton...ezt sztem mindenki tudja mit jelent.
Tartom magam még mindig ahhoz...mit is jelent számomra egy vízhűtés.
Új hozzászólás Aktív témák
- Corsair Vengeance RGB 2x16GB DDR5 6000MHz CL30 - Új, 1 év gari - Eladó!
- MSI B450 TOMAHAWK MAX + Ryzen 5 3600 ( Külön is eladó )
- Corsair VENGEANCE SODIMM 2x16GB DDR4 3200MHz CL22 - Új, bontatlan - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1600MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- asus a320mk am4 alaplap
- Apple Watch Series 9 45mm GPS Starlight 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest