Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- Klaus Duran: Kerítésléc fail.
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- Meggyi001: A kérdés...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
eszgé100
őstag
szia!
nekem is ugyanez a lapom van, és szeretném egy kicsit bővíteni a jelenlegi rendszert (lásd adatlap). annyi kérdés merült fel bennem, hogy a jelenlegi 4GB kingmax memóriáim mellé bele tudok tuszkolni még egy 8GB-os kitet, ha igen, milyet? jelenleg 1600-on mennek cl7-ben, viszont úgy emlékszem, hogy viszonylag magas feszültséggel (1.8v), szóval létezhet olyan, hogy bővítés után ezt nem fogja bírni?
ugyanitt megkérdezném, hogy van olyan proci, amit még nyugodtan beletehetek ebbe a lapba, és nem lesz vele problémám egy ideig? (alkalmi játékra, és a 4770 is csereérett már)
-
SirKero
őstag
Köszi

Megvettem és megy is vele. Ma újra tettem a rendszert és egyszer dobott egy kék halált azóta. Azt nem mondom,hogy a ram miatt van de lehetséges? Mivel a lap csak OC módban kezeli beállítottam a biosban ,hogy 1600Mhz-en menjen. A feszültség értéket is manuálisan adjam meg neki vagy hagyhatom auton?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Béta iOS-t használók topikja
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Építő/felújító topik
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Milyen videókártyát?
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 Super 8GB Zalman T4 PLUS FSP 700W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3933, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3315, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő