- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Gurulunk, WAZE?!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DummyBoy
senior tag
Köszi az infót ...
Valamelyik AM3-as topikban olvastam, hogy a Platinum és Gold OCZ-kkel szarakodott a lap, de Reaper-el szépen ment ... Viszont a Reaper nekem gond, mivel Thermalright XP-120-as hűtőmet szeretném használni, az pedig elvileg belóg a memóriák fölé (Előző lapon legalábbis belógott ...) szóval a magasított bordás memek kiesnek ...
Kingmaxot néztem én is, de ha esetleg tudtok valami normális 1333-as CL7-es memóriát ajánlani ami nem drága, akkor azt megköszönném ...
Ráadásul időközben elmorfondíroztam a lap dolgon, és most nem tudom mi legyen ...
Továbbra is Gigabyte, de a 770T és a 790XT között vacillálok ... Mivel Crossfire-hez már új táp is kellene majd, ezért nem hinném, hogy kihasználnám ... Elvileg jobban lehet tuningolni a 790-esekkel, de nem biztos hogy egy darabig kihasználnám ezt ...
Ráadásul egy Silverstone Desktop HTPC házikóm van ezért egyedül a plusz hűtés ami miatt még mindig a 790-el szemezek, de az meg nem hinném, hogy megérne + 8k-t ...
Ti melyiket vennétek ezesetben?
Előre is kösz!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- MIUI / HyperOS topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Nők, nőügyek (18+)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen autót vegyek?
- Viccrovat
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 12C 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Xiaomi Redmi 12C 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 5500 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest