- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blax
tag
A ramokat mindig Ősembertől veszem, így gondolom nem használt a cucc és nem is láttam az érintkezőkön csikarit (én sem most kezdtem, az ilyen apróságokra is mindig figyelek). Csupán érdekes volt számomra, hogy a gyári default értéken nem volt stabil a rendszer, ezért kapott az a ram 2.14V-ot, úgy hozta az értéket, 2.16V-tal ment feljebb is. Többet semmiképp sem, se CPU-nak, se másnak. Ész nélkül nem szabad tuningolni ez már megtanultam én is, meg amúgy is kinőttem már a "húzzunk szénné mindent" korszakomat.
Visszatérve az eredeti témára, kíváncsi lennék, hogy hogy viselkedik a fentebb említett lap a hozzá szánt rammal. Ismétlem, nem az a cél, hogy szénné legyen hajtva majd, mert nem játékra kell (de a performanciára is figyelni kell
).
Ez valszeg csak úgy fog eldőlni, ha megveszem a cuccot és vagy megy, vagy nem. A lehetőség még talán ott lesz, ha nem is hajtja ki a gyári frekvenciát, akkor alacsonyabb frekivel, de durvább időzítéssel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Monitor hiba topik
- Mobil flották
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Szuper Szigettel futott be a HyperOS 3
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 1 i5-10310U 16GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest