Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Aktív témák
-
Gorneck
legenda
válasz
slett27
üzenetére
Helyes.
Ezek a procik elvileg több cache-t kaptak oszt ennyi sztem már most is gond nélkül muzsikálnának a lapjainkba...de lehet pont az új biosok fogják a cpu micro code-ot upgradelni. Bios függő inkább, mint rev, hisz ugyanazok a biosokat kapják a lapok sztem.
Volt egy jó 6400ed, de elherdáltad egy szutty AM2 konfigra. Eghyébként nem ártana az oldalam is profitálna tuning mániádból...nem igazán kapok tőled xart se...
Hááát az élet iskolájába!
Holnap lehet megmutizom a kocsit...jó kis kecskeáldozós zeném van...ha megtalálom, akkor meghallgatjuk, ha nem találom, akkor vagy Korn vagy Replika üvölt majd a magnóból.

[Szerkesztve] -
válasz
slett27
üzenetére
szerintem azért a plus ''pár'' fsb-ért fölösleges hütöt venni
meg amúgyse a höfok ennek a cpu-nak a tuning hátránya ....
az alapfesz meg tényleg nem számít pl. nekem 49*-en is alapfesz-el simán bejön minden
inkább az számít mit bír a ramod 1:1-be vagy a lapodnak vagy a cpu-dnak mik a korlátai
/pl. lásd nekem 492-en supePi, everest- teszt stabil a cucc de 493-on már nem képes felálni az XP
/
bár nem nekem kell de szerintem fölösleges ezért pénzt kidobni ... bár ha van ...
-
Gorneck
legenda
Aktív témák
- Windows Insider Program
- Formula-1
- EAFC 26
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Hobby rádiós topik
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- ASUS routerek
- Ha nem növelnéd feleslegesen a villanyszámlád, a Chieftecnek van pár új ajánlata
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V330: i5-8250U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Holnap lehet megmutizom a kocsit...jó kis kecskeáldozós zeném van...ha megtalálom, akkor meghallgatjuk, ha nem találom, akkor vagy Korn vagy Replika üvölt majd a magnóból.
/
No meg várlak akkó...