Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Geri Bátyó: Samsung T7 1TB külső SSD
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- potyautas: Másik küldetés
Aktív témák
-
R3plica70
aktív tag
válasz
Gorneck
üzenetére
1. Én telepítettem natívra állítva és anélkül is, semmi különbség nem volt, szóval nem értem mit akar ezzel a funkcióval a gigabyte . Elméletileg natív támogatás esetén nem kell driver XP telepítéskor, nem natív esetén XP kérne lemezen drivert, de nem teszi

2. csak neked, csak most utoljára..eddig kb 5* írtam le itt a topikban
Ha FSB-n emelsz akkor Normal beállítás mellett a lap a CPU feszt megemeli kb 0,1V-tal a RAM-nak pedig 2,1V-ot ad.
Fenti jelenség kiküszöbölésének érdekében a CPU feszt állítsd be kézzel annyira amennyire szeretnéd, a RAM-nál pedig állíts +0,1V-ot (DS3-nál ez a legkisebb emelés) így csak 1,9-en fog menni, természetesen ha többet akarsz adni neki akkor állítsd feljebb.
Aktív témák
- Dobozos új MSI B650 GAMING PLUS WIFI 6E antennával, io shielddel, garanciával
- ASUS TUF Z790-PLUS WIFI garival, mindennel, dobozos újszerű, PCIe gen5
- Dobozos Z790 AOURUS ELITE AX PCIe gen5, újszerű gyári antennával garival
- ÚJSZERŰ MSI PRO Z790 A MAX WIFI 7 PCIe gen5
- Új 32GB G.Skill F3 2400Mhz CL10 eladó!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3722, 100% Akksi
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480 - i5-8G I 8GB I 256-512-1T SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- iPhone 14 Pro Max 128GB 100% (1év Garancia)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3871, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! Apple Pro Display XDR 32 6K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest