Hirdetés
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Aktív témák
-
-
g@bo
nagyúr
válasz
Achill3uS
üzenetére
ott nem doboz van.
ja kép.... a linket benéztem.
amúgy nem rossz lap az ''olcsó'' kategóriában, de ramfinnyás mint az összes 965-ös, haver P5B Deluxe lapjából megöröklött OCZ ment is elfele.
ja, és a ram beállitásokkal is kell p@csölni, auto nem ok.. akkor lehet tolni a száját.
[Szerkesztve] -
R3plica70
aktív tag
válasz
Achill3uS
üzenetére
A forgalmazó szerint a jövő hétre várják a DS4-et ( DS3 már megérkezett a héten ), ha ez így van akkor nekem hétvégére lesz 1, és akkor tolom majd az infót róla, persze ha addig vki meg nem előz

Én valahogy elsőre beleszerettem a tervezése/felépítése és nem utolsó sorban a tudása miatt
Egyedül azt a fránya IDE csatit tehették volna kicsit fentebb, mert így nem ér el az optikákig majd a kábelem
A RAMokra való finnyássága pedig nálam gyorsan elő fog jönni, mert Veritech 667-esekkel fogom első körben próbálni, 1G és 512-es modulokkal. Ha ezeket szeretni fogja akkor részemről túl nagy gond nem lesz vele
Aktív témák
- Kingston FURY 32GB DDR5 5600MHz CL40 - Beast Black - 1x32GB - 99 hó garancia - ÚJ! Bontatlan!
- GIGABYTE B760 GAMING X AX WIFI - Garancia 2027.09.06.
- Új, bontatlan Kingston FURY 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36 Beast XMP/EXPO - 2 év bolti garival! -
- 32GB DDR5 RAM-ok tesztelve (vagy bontatlanul), garanciával, számlával (a Te nevedre kiállítva)!
- 16 GB DDR5 5600 Mhz Samsung RAM !
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Zalman Z1 Plus Kolink 850W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

?

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
ja kép.... a linket benéztem.
nekem is vonzo a heatpipeos huto es a tobbszintu feszstab.