Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Keresés
Aktív témák
-
Rabby
tag
Pinnacle PCT PRo a tv tunerem. Hangom nekem csak akkor van ha belső CD-IN-re kötöm rá, de akkor is csak a hangerőszabályozó szoftverrel tudom módosítani a hangerőt ( távirányítóval, pinnacle tv software-el nem! ). A gond az, hogy ilyenkor is egyben huzigálja az összes csúszkát és egy szemernyi esélyt sem ad arra, hogy én állítsak be vlmi kényem kedvem szerint! Ez egy igen idegesítő dolog, de nem tudom, hogyan szüntessem meg!
Aktív témák
Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 17 - alap
- Kompakt vízhűtés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Google Pixel topik
- Hővezető paszták
- Linux haladóknak
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1600MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Fatal1ty Z97 Killer alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Patriot Viper Steel 4400MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 512MB (3db) - 1GB (16db) - 2GB (21db) DDR2 RAM-ok (és RAM-Kitek)
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Kolink Observatory RGB A-Data 750W
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest