- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
FlasH-BacK
senior tag
-
hoffman_
nagyúr
A memóriával csak nincs gond, mert több mint 2 éve ezek vannak, és tudott hasítani attól függetlenül, hogy mit csinált a RAM... De ki tudja, ezen nem fog múlni, köszi
tlac:
A proci mindig is 400-on ment(2,8ghz) <-> A proci alapon ment mindig
- Ezt nem tudom honnan ollóztad össze, ha írtam olyat, hogy a proci alapon ment, akkor rosszat mondtam, beszélek össze-vissza. Mindig 400-on ment, az utóbbi időben nem bírta, instabil lett, restartolt, ezek után 333-on sem ment, majd vissza kellett vegyem alapra. Mindezt szép fokozatosan. (azaz a proci nem ment sehova, a fsb volt 400-nak megadva, hogy értelme is legyen...)
Szombaton, ha minden oké, akkor szerzek egy tápot, egy próba erejéig, addig meg megpróbálom a CMOSreset-et.
Ja, és "a normális működésnél is csak egy pittyenést kellene hallanod"
Tudom, ez saját buhera...
-
Sabre
őstag
elvileg a ds3 és a ps3 1-2 kondiban meg ellenálásban, illetve azok differenciájában különbözik - tudtommal. ergo 1:1 ugyanaz más tekintetben, ami a ds3-ban megy az a ps3-ban... sajna a rev 3.3-nál nem lenne para ott kiirták h f13-al mindent támogatni, sőt a lap leiráshoz is beszúrták h támogat 1333 fsb-t is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Lenovo Thinkpad T14 Gen 3, 1 Év Garanciával
- 25+ típus!!! Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-12. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation, stb.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3237
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest