Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Rayyy: "Derekas" irodaszékek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
FlasH-BacK
senior tag
-
hoffman_
nagyúr
A memóriával csak nincs gond, mert több mint 2 éve ezek vannak, és tudott hasítani attól függetlenül, hogy mit csinált a RAM... De ki tudja, ezen nem fog múlni, köszi

tlac:
A proci mindig is 400-on ment(2,8ghz) <-> A proci alapon ment mindig
- Ezt nem tudom honnan ollóztad össze, ha írtam olyat, hogy a proci alapon ment, akkor rosszat mondtam, beszélek össze-vissza. Mindig 400-on ment, az utóbbi időben nem bírta, instabil lett, restartolt, ezek után 333-on sem ment, majd vissza kellett vegyem alapra. Mindezt szép fokozatosan. (azaz a proci nem ment sehova, a fsb volt 400-nak megadva, hogy értelme is legyen...)
Szombaton, ha minden oké, akkor szerzek egy tápot, egy próba erejéig, addig meg megpróbálom a CMOSreset-et.
Ja, és "a normális működésnél is csak egy pittyenést kellene hallanod"
Tudom, ez saját buhera...

-
Sabre
őstag
elvileg a ds3 és a ps3 1-2 kondiban meg ellenálásban, illetve azok differenciájában különbözik - tudtommal. ergo 1:1 ugyanaz más tekintetben, ami a ds3-ban megy az a ps3-ban... sajna a rev 3.3-nál nem lenne para ott kiirták h f13-al mindent támogatni, sőt a lap leiráshoz is beszúrták h támogat 1333 fsb-t is

Új hozzászólás Aktív témák
- A Sony megmutatja milyen monitor illik a PlayStation 5-höz
- BestBuy topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Windows 11
- Gyúrósok ide!
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Escape from Tarkov
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Autós topik
- További aktív témák...
- ASRock H81M-DGS R2.0 LGA 1150 alaplap
- --- KISHIBÁS --- AM4 alaplap Asrock B550m HDV Egyik ram slot nem megy! Ingyen FOX
- -- KISHIBÁS!!! -- PRÉMIUM S1700 Verhetetlen áron? -- IGEN -- OEM Asus Prime Z690 Ingyen Fox -- IGEN
- Kingston FURY 32GB KIT DDR5 6000MT/s CL30 Beast Black EXPO (garanciális, Alza)
- 2x8GB Kingston Fury HyperX DDR3 ram
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3828, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3286, 100% Akksi
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest