Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- MaxxDamage: (TongFang) Medion Erazer Beast 16 X1 benchmark
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
válasz
stuntmanmike
üzenetére
szerintem ez csak valami beállítási, vagy driver probléma lehet. talán érdemes lenne újrarakni a hangkari driverét, ha az kevés, akkor a tvtunerét is..

-
rumkola
nagyúr
válasz
stuntmanmike
üzenetére
Nekem is így van összedugva, és van hangja...
-
Rick4
félisten
válasz
stuntmanmike
üzenetére
alapból a kék jack bemeneten (line out) kellene mennie, gondolom, nincs 5.1es hangcuccod. de minden gond nélkül megy a belsőn is. próbálgasd..
bocsi, nincs több ötletem így látatlanban... -
Rick4
félisten
válasz
stuntmanmike
üzenetére
most nem tudom megmondani, mi a helyes beállítás, de csak itt van valami elállítva. még mikor a pinnacle tvtunerem volt bent, nekem is kellett valamit állítani, de már nem emlékszem, mi volt...vezérlőpultban be lehet jelölni még lejátszáshoz bemeneteket, de az óra melletti narancs színú hangszórósziluett ikon is elvezet a hangkártya- beállításokhoz, lehet, ott okosabb lennél. a tvtuner az eredeti driverjével, és szoftjával van feltéve, vagy valami általános tévénéző progival?
-
Rick4
félisten
válasz
stuntmanmike
üzenetére
két verzió lehetséges, vagy a line in jack aljzat (kék színű) kívülről, vagy pedig a belső kábellel a cd in-be dugod mindkét megoldással fog menni, csak ugye a tvtuner szoftverében be kell állítani, hogy mi legyen az audioval, sztereó keverőn keresztül, vagy honnan szeretnéd hallgatni. a vezérlőpult hangbeállításoknál is meg kellene nézni, mi van a csúszkákkal, lejátszásnál milyen bemenetek vannak kipipálva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Pánik a memóriapiacon
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Formula-1
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- SSD kibeszélő
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- Battlefield 6
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3645, 100% Akksi
- MacBook Air 9,1 i3-1000NG4 8GB 256GB
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3555,100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3668, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

bocsi, nincs több ötletem így látatlanban...