Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: Én és a Battlefield 6
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Whynot?
aktív tag
nekem is 8800GTS-em van és nem ártana egy jobb proci. De nem akarok 40e Ft-ért venni 20FPS-t sem. Szal csak akkor cserélnék, ha van egy olyan ár/érték arányú proci, amire éldemes lecserélni a 6300-at. (mostani configom GB-965P-S3, 2GB kingmax RAM duálban, 8800GTS, táp 400 vagy 450W enermax)
Tuninggal 2200-at értem el stabilan, de gyári hűtésem van és nem izgat 1-200MHZ, annyi miatt tényleg nem cserélnék
-
hoffman_
nagyúr
A te procid vígan és dalolva kihajtja a 640-es GTS-t
Nekem is volt, és E6320-al 2,8ghz-en nem volt procilimitem. Vagy ha volt is, nem vettem észre. 3DMarkban meg 100 pötyire nem adok, az semmit nem jelent.Van még szufla a procidban, rángasd meg 3ghz-ra és bőven jó leszel. Azt még alapfesszel is elviszi szerintem

Procit csak akkor cserélj, ha veszel egy 4870 vagy ettől erősebb kártyát és über felbontáson játszol. Egyébként felesleges.
Új hozzászólás Aktív témák
- Commodore 64
- Kuponkunyeráló
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen széket vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Linux kezdőknek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Apple Watch
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- További aktív témák...
- LG L192WS monitor eladó: 19" 1440 900
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3389, 94% Akkumulátor
- Nyugdíjazott laptopok :) Ingyen Foxpost!
- HP Z8 G4 Workstation (gamer célra is) dupla CPU Xeon Gold 6134
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest