Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Rap, Hip-hop 90'
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- tordaitibi: Chatcontrol
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeepDish
őstag
Sziasztok ! Van 1 olyan problemem, hogy mikor WinXp-t telepitettem veletlenul rossz particiot valasztottam ki es azon volt minden cucc, 2 kulonbozo vinyorol van szo(egyiken winfos van volt , amirol szo van azon csak adatok voltak )! Tehat eltunt rola minden, mert ugye particio torlest nyomtam ,azota nem nyultam hozza, vissza lehet meg hozni rola az adatokat vhogy?
-
DeepDish
őstag
Sziasztok latom mas is szivott mar vele es tortent,hogy volt 1 regi gep vinyok ki belole! Uj gep osszerak uj vinyora,winxp felrak Professional majd 3bol 2ot lat csak,azaz latja 3ikat is,de kiirja lemezkezeles,hogy dinamikus es olvashatatlan!! Adatok fontosak rajta es nemakartam meg alapertelmezette konvertaltatni,mert ugye kiirta,hogy adato elvesznek!! Mivel tudnam lementeni ez a vinyot,majd utana gondolom mehetne a konvertalas?
Nagyon megkoszonnem SEGITSEGET!
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Lenovo Yoga Pro 9 (14IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4060
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3081
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest