- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bali93
tag
Sziasztok!
Problémám a következő: az 1 TB-os hdd-n win8 alatt volt 2 partícióm: rendszer- és egy 750 GB-os partíció a fájljaimnak. Gondoltam egyet felteszem az Ubuntut így Win8 mellé, de konkrétan gyorsformázta az egész winyót. Feltettem egy Win7-et és most az alól próbálom menteni az adatokat. 2 progit is próbáltam: RecoverMyFiles és Undelete Plus. Az Undelete Plus meg is találja a fájlokat, az állapotukra "excelent"-et ír, de mikor visszaállítom őket, a videók és képek megnyithatatlanok. A RecoverMyFiles pedig nem találja meg ezeket a fájlokat.
Tudtok ezek helyett vmi jobbat,- lehetőleg ingyeneset, bár lehet fizetős is, csak jó legyen-, ajánlani?
Előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Radeon RX 7700-as VGA-val gyarapította kínálatát az ASRock
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPhone topik
- Ulefone Power Armor 18T - látod, milyen meleg van?
- Milyen TV-t vegyek?
- Nyaralás topik
- Próba
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- TCL LCD és LED TV-k
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bontatlan Lenovo T14S WUXGA Touch Ryzen5 Pro 7540U 16GB 256GB Radeon 740M Win11 Pro 3év Garancia
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i7 13700K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Phanteks Eclipse P400 Glacier
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 9700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB SHARKOON RGB Slider ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest