- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Őskoczka
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoloka24
tag
Sziasztok!
Legnagyobb sajnálatomra elszállt a HDD-m partícióinak filerendszere
Vista BootPro programmal akartam Multi Bootos rendszert csinálni, és mikor ujraindítottam a gépet, onnantól Non partition két partícióm a 3-ból.
Lefuttattam a GDB-t, de nem teljes sikerrel..Szerintem nem talált meg nagyon sok filet, ami rajta van a HDD-men( miután gáz lett onnantól kezdve nem csináltam vele semmit, tehát nem írtam a partíciókra!), ráadásul amit megtalált azt mindenféle betű és szám keverékű könyvtárakba pakolta..tehát 1etlen könyvtáram kivételével sehol sincs eredeti könyvtárnév. Így kicsit nehézkes lenne visszarendezni az adatokat. Ha az optionsban bekapcsolom a recover lost files és az excessive search funkciókat, akkor megtalál sokkal több dolgot, de akkor az összeset egy Lost files mappába rakja szintén ömlesztve
Most File Scavanger nevű programmal állítom helyre a dolgokat. Ez megtalálta könytár szerint a fileokat és úgy néz ki olvashatóan helyre is rakja őket.De azért mégsem bízom ebben annyira mitn a GDB-ben.
Éppen ezért mégiscsak zavar a dolog, mert a GDB-t ajánlotta mindenki és régebben én is sikerrel használtam. És nehezen tudom elképzelni, hogy ha a File Scavanger rendesen rakja helyre, akkor a GDB ne tudná..
Egyszóval: szerintetek mit ronthatok el, ami miatt nem találja a könyvtárszerkezetet?
Előre is kössz az észrevételeket
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Horgász topik
- Google Pixel topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Path of Exile 2
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mikrotik routerek
- OLED TV topic
- Gamescom 2025 - Az összes bejelentés egy helyen
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 3TB Western Digital WD RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Western Digital WD RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital RED Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung 860 EVO 2.5 1TB SATA3
- SAMSUNG 4TB 990 EVO PLUS M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/ 5.0 X2 - Új - 7250-6300 MBs - Eladó!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest