Új hozzászólás Aktív témák

• zoloka24

tag

Sziasztok!
    Legnagyobb sajnálatomra elszállt a HDD-m partícióinak filerendszere :(((
    Vista BootPro programmal akartam Multi Bootos rendszert csinálni, és mikor ujraindítottam a gépet, onnantól Non partition két partícióm a 3-ból.
    Lefuttattam a GDB-t, de nem teljes sikerrel..Szerintem nem talált meg nagyon sok filet, ami rajta van a HDD-men( miután gáz lett onnantól kezdve nem csináltam vele semmit, tehát nem írtam a partíciókra!), ráadásul amit megtalált azt mindenféle betű és szám keverékű könyvtárakba pakolta..tehát 1etlen könyvtáram kivételével sehol sincs eredeti könyvtárnév. Így kicsit nehézkes lenne visszarendezni az adatokat. Ha az optionsban bekapcsolom a recover lost files és az excessive search funkciókat, akkor megtalál sokkal több dolgot, de akkor az összeset egy Lost files mappába rakja szintén ömlesztve :F
    Most File Scavanger nevű programmal állítom helyre a dolgokat. Ez megtalálta könytár szerint a fileokat és úgy néz ki olvashatóan helyre is rakja őket.De azért mégsem bízom ebben annyira mitn a GDB-ben.
    Éppen ezért mégiscsak zavar a dolog, mert a GDB-t ajánlotta mindenki és régebben én is sikerrel használtam. És nehezen tudom elképzelni, hogy ha a File Scavanger rendesen rakja helyre, akkor a GDB ne tudná..
    Egyszóval: szerintetek mit ronthatok el, ami miatt nem találja a könyvtárszerkezetet?

Előre is kössz az észrevételeket :R

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés