Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
Nekem csak egy isma negyzet alaku kivagas +linux pingvin gravir keneSatan mennyiert csinalod meg?:)
-
Den
veterán
válasz
Satan-Claus
üzenetére
Az nem olyan biztos hogy nem élnél meg. Te valami közgazdászfélének tanulsz ugye :) ? Szerintem egy jó üzleti tervel simán lehetne nyereségesen üzemeltetni egy ilyen céget. Lényeg az emberi ár meg a választék. Egy csomóan ki vannak éhezve azokra a cuccokra amiket csak külföldi szájtokon látnak, mert nálunk nem lehet kapni. Gyanítom hogy egy spéci lemezvágó gép se sokat állna munka nélkül, sokan azért nem vágják ki a ház oldalát mert se szerszám, se kézügyesség....
-
atus7377
tag
Ha gondolod társulhatunk:DD
A dicséret meg mindig jól esik. -
Satan-Claus
senior tag
Egyszer már elküldted mail-ben, és már akkor is megdícsértem. :) A modder alapanyagok hiányával a magyar piacon nekem is szembesülni kellett. (kizárólag 30 centis kék fénycsövek, minimális választék vízhűtés alkatrészekből, stb.).
Időnként komolyan gondolkozom egy bolton moddereknek. Csak sajna nem élnék meg belőle. :( -
atus7377
tag
Feltettem pár képet az én házamról is Emvy ftp-jére.Mióta a képek készültek került az előlapra három világítós kapcsoló ami a ventiket kapcsolja.Sajna sehol nem volt kék színben.Most egy lcd-t szeretnék (persze azt is kékben),de még azt sem találtam.A műanyaggal tényleg elég szar dolgozni.Én elég sokat szívok vele.Plexiből szoktam műszereket csinálni.
-
atus7377
tag
Szép lett.Bonyolultságban nem egy Biohazard,de tényleg szép.Kiváncsi leszek rá festés után.Úgy lessz az igazi.
-
Satan-Claus
senior tag
Dehogy is! Há' bolon' vagy? :D Ha megsértődöm valamin, akkor azt abból látni, hogy kimaradnak a szmájlik a hozzászólásomból, és olyanokat írok, hogy: ''Nőjön gitár a hasadba, és pengesse a fekete rák!'' :D
A házam pedig mégcsak félkész, ma viszem festésre. De a kivágás már megvan. Igaz más forma lett. Küldöm a mailt. -
anulu
félisten
válasz
Satan-Claus
üzenetére
Akár? :DDD
A topicindítóként említett betűt/betűket mennyiért vállalnád? -
atus7377
tag
Remélem nem sértettelek meg azzal az ominózus mondattal!!!
Ha már megcsináltad a tiéd igazán elküldhetnéd mailben a képet róla.
Remélem nincs harag!!!!! -
atus7377
tag
Sziloplast !!!! Szerintem a csavaros megoldás csak szögletes formákon mutat jól.
Satan,ha megkérlek kivágnál a gépemből egy Biohazard jelet?:D -
bdav
őstag
Nekem logikusabbnak tűnik az, hogy kivágod valahogy a lapot, és mondjuk mögé beraksz egy négyszögletes plexit, amit így nem kell formára vágni...
Vagy hagyod lukasan, legalább jobb a szellőzés :)) -
Cane
őstag
Jaja Atus Jól beszél.
Te is meg tudod csinálni, feltéve ha van: :DD
1. fúrógéped (hogy a dekopírfűrész el tudja kezdeni a melót... Kő a luk!)
2. dekopírfűrész
3. reszelő és tűreszelőkészlet.
Amúgy hogy hol vagy ki tudná ezt megcsinálni? Jó kérdés. Ha azonban a fenti cuccokkal rendelkezel és némi gyakorlattal (főleg dekopír) akkor HAJRÁ! -
anulu
félisten
Shit!
Nétem kivágott gépház oldalt, de 15e pénz :((( Az meg nem kevés! :( -
atus7377
tag
Ezt szerintem lézerrel kéne megoldani.Szerintem dekopirral is meg lehet oldani(meg tűreszelővel),de nagyon időigényes.Ha magamnak kéne szerintem megtudnám csinálni,de másnak biztos nem vágnék bele.Ahoz,hogy igazán szép legyen sok sok idő kellene.És az sok sok pénz.
-
anulu
félisten
Bocsi, de a kép nem a legjobb minőségű, de csak ilyet találtam :(((
-
anulu
félisten
Sziasztok!
Az az alapszitu, hogy szeretnék két formát (pontosabban 2 betűt) belevágni/belevágatni (:) Úgy, hogy a plexit is ''rászereli'' :DD
Ezt kéne: [L]http://web.axelero.hu/anulu/0004_1024.jpg[/L]
Segítségeteket előre is köszi.
Aktív témák
- Formula-1 humoros
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Gitáros topic
- Ha nem növelnéd feleslegesen a villanyszámlád, a Chieftecnek van pár új ajánlata
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Formula-1
- Vezetékes FEJhallgatók
- EA Sports WRC '23
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Futárcégek
- További aktív témák...
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX B360 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB Zalman N5 ADATA 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest