- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Autódiagnosztika: a gyakorlatban
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
G@ben
addikt
válasz
Mr. Erikszon #280 üzenetére
Androidom van, majd ha ráérek, tesztelem a c:geo-t. Annyira nem csinálom komolyan, hogy költsek rá.
-
G@ben
addikt
Ismét én vagyok.
Azt látom, hogy a Geocaching program a telefonon mutat egy csomó szürke ládát, amit elvileg előfizetéssel érhetnék el. Viszont gépen a weboldalon belépve azok a ládák is zöldek, koordinátákkal megadva. Nem lehet valahogy importálni ezeket az infókat a telefonra? Látok olyat, hogy küldés a gps-re, de ott nem nagyon tudok továbblépni. Tudtok erre megoldást? -
G@ben
addikt
Nem létezik véletlen olyan program, ami a különböző geoládás programokat összevonja? Többet is szeretnék használni, de kicsit nehézkes. Tehát beolvassa a küllönböző programok adatbázisát, és egy felületen mutatja.
-
G@ben
addikt
Megnéztem, az a helyzet, hogy én voltam a béna. Ott van, ahol lennie kell, ahol meg kerestem, ott a Geoládák alkalmazás mutat egyet, ami szintén megtaláltam azóta.
Viszont van-e olyan lehetőség a Geocaching és a Geoládák alkalmazásban, hogy a megtalált ládákat magamnak megjelöljem, hogy megvan, vagy akár a térképről is eltüntessem? Nem írok a papírra, nem akarom a neten szétkürtölni, hogy megtaláltam, csak megnézem, visszarakom a helyére, majd megyek tovább. -
G@ben
addikt
Kezdő geocache-elő vagyok, de egy ládánál akadt egy kis gondom. Mutatja a program, hogy hol van, viszont annak a ládának a leírása alapján, illetve a neten talált fénykép szerint kb 200 méterre van onnan. Hogy lehet azt megtalálni?
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI Mini 3 RC drón szett - 2 akksi, Care Refresh, táska
- DJI Goggles Integra Motion Combo - drón szemüveg +DJI RC Motion 2 kontroller
- DJI FPV Fly More Combo drón szett extrákkal
- Lorier Hyperion SII Új, automata, hordatlan, fóliás állapotban
- DJI Mini 4 pro / Mini 3 pro / DJI Mini 3 drón Fly More Kit Plus - 2x47 perc
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD magyarbill 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest