- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
apholyon
aktív tag
Páromat szeretném meglepni születésnapjára egy GC kompatibilis túraGPS-szel. December közepéig kell, tehát van időm, de sajnos kevés kapcsolódó írás/teszt van a neten. Mindenképp valami minőségi darabot szeretnék, így nem baj, ha drágább, de ár/értékben jó legyen. És persze azért emberi áron
Szerk: azért néha járunk külföldre is túrázni, így olyankor is hasznát vennénk.
-
Snoxhill
csendes tag
Minenki szerint jogos akinek meséltem. A kedves GC közhasznú egyesület egyik tagja meg a fórumukon hazudozik mindenfélét aminek pont az ellenkezője szerepel a rendőrségi jegyzőkönyvekben és a határozatban. És mivel ma jól felb***tak ezért bírósági úton fogom megkérdezni tőlük milyen alapon érzik magukat egy rendőrségi határozat fölöttinek, hogy megkérdőjelezik azt.
-
Mr. Erikszon
senior tag
Nem lehet átruházni a prémium tagságodat?...kifizetném(persze nem annyit adnék érte mint ,újan')
Csak azért mert szerintem te a 6 megtalált ládáddal nem sok hasznát veszed ennek.
Én viszont találkozókra járok és hamarosan megvan a 200 megtalált láda.
(Amúgy 1 évre vettél?) -
róland
veterán
Én ZTE Blade-del kezdtem. GIS Russa-val, majd g:hu-val. (A g:hu és mobilnet párosa csodákra képes.)
Nagyobb problémám, hogy sok láda annyira bozótban van, hogy nincs kedvem kullancsokat összeszedni a "megtalálásukhoz". Pedig adott helyszínnél (kilátó, árpád kori templom) indokolatlan, hogy a ládát a látnivaló 100 m-es körzetén kívül kelljen keresni (főleg bozótosban). Ilyen helyszínekre nem bozótvágóval, túrafelszerelésben érkezik az átlagember. (Ki is hagytam 2 ládát emiatt a nyáron.)
Új hozzászólás Aktív témák
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Gamepad
- Battlefield 6
- Vezetékes FEJhallgatók
- EA Sports WRC '23
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- További aktív témák...
- HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 256GB 13" FHD Áthajtós érintős 1 év garancia
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Eladó arany színű Apple iphone 7 128GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest