- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
apholyon
aktív tag
Páromat szeretném meglepni születésnapjára egy GC kompatibilis túraGPS-szel. December közepéig kell, tehát van időm, de sajnos kevés kapcsolódó írás/teszt van a neten. Mindenképp valami minőségi darabot szeretnék, így nem baj, ha drágább, de ár/értékben jó legyen. És persze azért emberi áron
Szerk: azért néha járunk külföldre is túrázni, így olyankor is hasznát vennénk.
-
Snoxhill
csendes tag
Minenki szerint jogos akinek meséltem. A kedves GC közhasznú egyesület egyik tagja meg a fórumukon hazudozik mindenfélét aminek pont az ellenkezője szerepel a rendőrségi jegyzőkönyvekben és a határozatban. És mivel ma jól felb***tak ezért bírósági úton fogom megkérdezni tőlük milyen alapon érzik magukat egy rendőrségi határozat fölöttinek, hogy megkérdőjelezik azt.
-
Mr. Erikszon
senior tag
Nem lehet átruházni a prémium tagságodat?...kifizetném(persze nem annyit adnék érte mint ,újan')
Csak azért mert szerintem te a 6 megtalált ládáddal nem sok hasznát veszed ennek.
Én viszont találkozókra járok és hamarosan megvan a 200 megtalált láda.
(Amúgy 1 évre vettél?) -
róland
veterán
Én ZTE Blade-del kezdtem. GIS Russa-val, majd g:hu-val. (A g:hu és mobilnet párosa csodákra képes.)
Nagyobb problémám, hogy sok láda annyira bozótban van, hogy nincs kedvem kullancsokat összeszedni a "megtalálásukhoz". Pedig adott helyszínnél (kilátó, árpád kori templom) indokolatlan, hogy a ládát a látnivaló 100 m-es körzetén kívül kelljen keresni (főleg bozótosban). Ilyen helyszínekre nem bozótvágóval, túrafelszerelésben érkezik az átlagember. (Ki is hagytam 2 ládát emiatt a nyáron.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Futás, futópályák
- Socket AM5-ös Pro WS alaplapot mutatott be az ASUS
- Milyen NAS-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- EAFC 26
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,,MS3434
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest