Hirdetés
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
Új hozzászólás Aktív témák
-
blueMerle
veterán
Koszi,
a .hu -ra nem, viszont a .com-ra igen, ehhez tartozik egy progi amit az iPhoneal használok, így bárhol bármikor tudom hol van hozzam kozel láda, és el is vezet hozzá, meglepoen nagyon pontosan.
Sok helyen olvastam hogy pontatlan, eddig mindkét helyen kozel 5 méteres pontossággal dolgozott és valoban ott is voltak a ládák, persze kis keresgélés után.a .hu asszem ezt nem támogatja, ha tévedek javitson ki valaki.
Mivel eddig egy "igazi" ládát találtunk, amiben apróságok voltak, és egy microt, ugye az állapotokról nem tudok beszélni, majd csak késobb.
Sok tisztázatlan dolog viszont van.
Mi az a TFTC és a Geocoin és mit tegyek ha ilyet találok?
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Folytatja küzdelmét az Intel az NVIDIA (és az AMD) ellen
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Vírusirtó topic
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ingatlanos topic!
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Dell Precision 7920 Tower Dual Xeon Gold 6132 (28C/56T) 128GB DDR4 2666MHz Workstation
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Samsung Galaxy S24+ / GyáriFüggyetlen / 12/256GB / 12Hó Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, beépített S Pen, Galaxy AI 12/256 GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Sok helyen olvastam hogy pontatlan, eddig mindkét helyen kozel 5 méteres pontossággal dolgozott és valoban ott is voltak a ládák, persze kis keresgélés után.