Hirdetés
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Trewerr: Analóg-digitális jelátalakítás (zenefájlok leegyszerűsítésével magyarázva)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
TheVeryGuest
senior tag
Nem hiszem, hogy a GPS ellen lenne kifogásuk, inkább az ellen, hogy falkában csörtető baromarcúak láda után kutatva feltúrják a fél erdőt.
Nem vágom miért nincs inkább valami hasznosabb feladat a GPS-szel kapcsolatban. Pl mikor éppen csináltuk a ''Bükk 900-as csúcsai''-t és alig találtuk meg a pecsételőhelyet kifejezetten hasznos lett volna egy GPS meg a kordináták. Szét is néztem GPS vevőt lehet venni vagy 30k-ért, de értelmes koordinátákat szinte alig találtam hozzá. Ezért le is tettem róla.
A szabályzatban ez van a geocaching.hu-n.
''Ha a geoládát magánterületen, illetve fokozottan védett természetvédelmi területen szeretnéd elhelyezni, mindenképpen vedd fel a kapcsolatot az illetékesekkel, és kérj engedélyt! Nem lenne szerencsés, ha bárki egy ilyen konfliktus miatt téves képzeteket alakítana ki a geocaching-gel kapcsolatban.''
Új hozzászólás Aktív témák
- Tag Heuer Carrera Chronograph Extreme Sport férfi karóra CBU2081.FT6274 (CBU2081-FT6274)
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 500m magasság, szűrőszett
- DJI Mavic 3 Pro Fly More Combo (2 akku) RC Pro - drón szett újszerű állapotban
- Darwinfpv Foldape4 4 hüvelykes összecsukható, nagy hatótávolságú FPV
- Jack Wills Parka Jacket Men kabát eladó
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z690 i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3090 OC 24GB be quiet Pure Base 500 850W
- Oneplus Nord 2 5G 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3438, 100% Akkumulátor
- HP 24" IPS LED FULL HD monitor 24fh 4HZ37AA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest