Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Mustaros: Torrent jó dolog, de már nem használom.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- RIOS Gépház: Frissültek a felhasználói adatlapok, beállítások, fórumos aláírások
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
TheVeryGuest
senior tag
Nem hiszem, hogy a GPS ellen lenne kifogásuk, inkább az ellen, hogy falkában csörtető baromarcúak láda után kutatva feltúrják a fél erdőt.
Nem vágom miért nincs inkább valami hasznosabb feladat a GPS-szel kapcsolatban. Pl mikor éppen csináltuk a ''Bükk 900-as csúcsai''-t és alig találtuk meg a pecsételőhelyet kifejezetten hasznos lett volna egy GPS meg a kordináták. Szét is néztem GPS vevőt lehet venni vagy 30k-ért, de értelmes koordinátákat szinte alig találtam hozzá. Ezért le is tettem róla.
A szabályzatban ez van a geocaching.hu-n.
''Ha a geoládát magánterületen, illetve fokozottan védett természetvédelmi területen szeretnéd elhelyezni, mindenképpen vedd fel a kapcsolatot az illetékesekkel, és kérj engedélyt! Nem lenne szerencsés, ha bárki egy ilyen konfliktus miatt téves képzeteket alakítana ki a geocaching-gel kapcsolatban.''
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI FPV + Fly More Combo + Motion controller + Extrák + Hátizsák - makulátlan állapot - AKCIO
- ELADÓ Radtel RT-920 (10W, CB sáv, RH) többsávos kézi amatőr adóvevő
- Radiomaster TX16S MAX Mark II ELRS táv
- DJI Mavic Air 2 Fly More Combo drón szett kofferben
- DJI FPV Fly More Combo drón szett +keményfedeles hátizsák +extrák
- Részletfizetés.Bontatlan. Gamer szék noblechairs HERO PU Bőr fekete/fekete 24 hónap garancia.
- GAMING PC! Ryzen 9 3900X / RTX 3080 / B550 / 16GB 3200MHz / 500GB NVMe / 1250w Gold! BezsámítOK
- Apple iPhone 11 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Dell Latitude 5530 Core i5 1245U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest