- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
TrollBalint
addikt
most látom te a dhcpcd csomagra gondoltál, azt nem telepitettem, de szerinte hasonlóan jártam volna az előzőekhez képest, lefutatta a parancsot (gondoom ifconfig-ra gondoltál
)
és kiirta az eth0-át a lo-t meg a sit0-át ami nem tudom mi, igazából nem tudom mire vagy kiváncsi mert az eth0-nál kiirta mac addresst meg hogy hányas irq-t használ... -
TrollBalint
addikt
kollégiumból netezek, ezért dhcp. MIkor irtam utánna én azért persze olvasgattam, hogy mi lehet a gond, mert nem vagyok az a fajta, aki felteszi a kérdést és várja, hogy válaszoljanak, de nem találtam megoldást. De odáig eljutottam, hogy lehet kellene a dhcp csomag. Bejelentkezek root-ként de nem tudom felrakn, mert mert hogy nem tudja letölteni sehonnan, a live cd-t nem tudtam bemountolni, már nem tudom irt ki, de holnap meg tudom mondani. Akkor bebootoltam a live cd-ről, de ott nem ismerte az emerge parancsot, akkor beléptem chroot módta, ott meg a dhcp-t nemismerte. Aztán mondom akkor egye fene letöltöm, de nem tudtam. A gentoo mindenáron valami dhcp-3-gentoo-1 filt akart letölteni, én találtam valami hasonlót, de az istennek nem tudtam letölteni és most itt vagyok.
Meg akartam magyaritani, láttam egy leirásta, hogy etc/env.d-be hozzak létre egy 99i18n_hu nevü file-t és irjak bele mindenfélét és akkor magyar lesz. hát nem sikerült, a bill. még mindig angol
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 1400 8GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S3 400W
- Bomba ár! HP ProBook 430 G6 - i5-8265U I 8GB I 128SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
- KERESEK: Poly Voyager 4320 M UC USB-C 218478-02M Part number: 77Z30AA
- Samsung Galaxy A35 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 2 munkaállomás - i7 11850H 16GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)