Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- sh4d0w: Nyitlocker
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
escie
őstag
csak semmi pánik...

echo 'www-client/mozilla-firefox-bin ~x86' >> /etc/portage/package.keywords
ha nincs /etc/portage/package.keywords akkor touch /etc/portage/package.keywords, és aztán a fenti parancs.
ha ez megvan, akkor az emerge -pv mozilla-firefox-bin parancs már elvileg a legfrissebb firefox-ot fogja mutatni. ha igen, akkor emerge mozilla-firefox-bin
észrevehetted, hogy ez bináris csomag, nem helyben fog fordulni. nos, én próbáltam magam fordítani, szerintem nem érdemes. sok dolgot magával húz, ami plusz gondokat okozhat, ha nem jöttél még bele a dologba...
szerk.:
ajánlom figyelmedbe [link] ezt, itt szépen táblázatban is megnézheted az egyes csomagokat.
illetve, ha van néhány perc szabad proci-kapacitás, akkor emerge eix, ezzel keresgélni lehet a csomagok közt, igen gyorsan, és hatékonyan...
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Humble szökevények 500-1500Ft
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Új HP 17 FHD IPS AMD Ryzen5 7520U 4.3Ghz 8GB DDR5 256GB SSD AMD Radeon 610M Graphics Win11 Garancia
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600 16GB DDR5 512GB SSD RX 9070 XT 16GB NZXT H7 Flow fehér 750W
- Apple iPhone 14 Pro 256GB (Csak Esim), Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest