- sziku69: Szólánc.
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
Új hozzászólás Aktív témák
-
escie
őstag
csak semmi pánik...

echo 'www-client/mozilla-firefox-bin ~x86' >> /etc/portage/package.keywords
ha nincs /etc/portage/package.keywords akkor touch /etc/portage/package.keywords, és aztán a fenti parancs.
ha ez megvan, akkor az emerge -pv mozilla-firefox-bin parancs már elvileg a legfrissebb firefox-ot fogja mutatni. ha igen, akkor emerge mozilla-firefox-bin
észrevehetted, hogy ez bináris csomag, nem helyben fog fordulni. nos, én próbáltam magam fordítani, szerintem nem érdemes. sok dolgot magával húz, ami plusz gondokat okozhat, ha nem jöttél még bele a dologba...
szerk.:
ajánlom figyelmedbe [link] ezt, itt szépen táblázatban is megnézheted az egyes csomagokat.
illetve, ha van néhány perc szabad proci-kapacitás, akkor emerge eix, ezzel keresgélni lehet a csomagok közt, igen gyorsan, és hatékonyan...
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Bioshock 2 Special Edition
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- HP ProDesk 600 G4 i3-8100 8GB 256GB 1 év garancia
- Új állapotban! Lenovo ThinkPad T14 Gen 3 i5-1245/16gb ram/256 ssd FHD+ garancia
- LG 65C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4574
- Dell XPS 13 9300 i7-1065G7 8GB 1000GB FHD+ 500nit! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest