Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Tomasz72: Jimi home multiméter
- Klaus Duran: Panelkérdés.
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- hcl: Asus RT-AC57u unbrick vs TFTP :D
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
kozben megprobaltam egy olyat, hogy kezzel leforditom azt az egy file-t
bementem az rtorrent/src/core konyvtarba es ott kiadtam, amit a make is
g++ -DHAVE_CONFIG_H -I. -I../.. -I. -I./.. -I../.. -O2 -Wall -g -DDEBUG -I/usr/include/sigc++-2.0 -I/usr/lib/sigc++-2.0/include -MT dht_manager.o -MD -MP -MF .deps/dht_manager.Tpo -c -o dht_manager.o dht_manager.cc
erre kaptam egy ilyet:
g++: Internal error: Segmentation fault (program cc1plus)
Please submit a full bug report.
See <URL:http://bugs.gentoo.org/> for instructions.most akkor menjek gentoo-ekhoz (is) bugreportolni, vagy ez lehet azert, mert nem a make folyamaton belul tortent a forditasi kiserlet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Saeco Talea Giro Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- Nintendo Switch Dock Set /// Számla + Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest