Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- talmida: Változások 2. rész
- Luck Dragon: MárkaLánc
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
escie
őstag
olyan nincs, hogy a Gentoo ekkorára, meg akkorára fér fel, nem igazán kötött...
akkora lesz a telepítésed, amekkorát szeretnél(ésszerű kereteken belül). persze ekkora helyre nem fér fel toronyóra lánccal, hétméteres rézfütyülővel. az alapok szerintem felférnek, de hogy grafikus felület, doc-néző, azt nem tudom. doc-nézőhöz szerintem kell egy kde, vagy gnome, a az irodai csomag miatt. (az openoffice az eleve vagy 200Mb, szóval ez kilőve...)
nemtudom, nekem kétszer ekkora a swap területem, szóval...
biztos be lehet valahogy szuszakolni ekkora helyre is egy alap telepítést, de még nem próbáltam. mostanában kísérletezgetek egy pendrive Gentoot csinálni, 256Mb-os pen-re, igaz, nekem nem kell hozzá graf felület, mert csak egy bizonyos kis progit fogok rajta futtatni, az is cli üzemmódban megy majd...
egy igazán kényelmes(grafikus) rendszernek azért kell a hely...
azt hiszem, akkor jársz a legjobban, ha elkezdesz kísérletezgetni, vagy ha megvárod, míg nálam bölcsebbek mondanak valami konkrétabb infót, mint én.
(ha nem szeretném ennyire a disztróm, ajánlanám a damn small linux-ot, az direk kis helyre van belőve. de nem tőlem hallottad.
)
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Horgász topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- World of Tanks - MMO
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 9600KF / RTX 3060Ti / 16GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4684
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
akkora lesz a telepítésed, amekkorát szeretnél(ésszerű kereteken belül). persze ekkora helyre nem fér fel toronyóra lánccal, hétméteres rézfütyülővel. az alapok szerintem felférnek, de hogy grafikus felület, doc-néző, azt nem tudom. doc-nézőhöz szerintem kell egy kde, vagy gnome, a az irodai csomag miatt. (az openoffice az eleve vagy 200Mb, szóval ez kilőve...)
)