- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- aquark: RETRO: Idén lesz 30 éves az első full 3D-s játék!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- MasterDeeJay: Legújabb retró beszerzésem - 3Dfx Voodoo4 4500 32Mb
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- potyautas: Norvég nyár
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
escie
őstag
olyan nincs, hogy a Gentoo ekkorára, meg akkorára fér fel, nem igazán kötött...
akkora lesz a telepítésed, amekkorát szeretnél(ésszerű kereteken belül). persze ekkora helyre nem fér fel toronyóra lánccal, hétméteres rézfütyülővel. az alapok szerintem felférnek, de hogy grafikus felület, doc-néző, azt nem tudom. doc-nézőhöz szerintem kell egy kde, vagy gnome, a az irodai csomag miatt. (az openoffice az eleve vagy 200Mb, szóval ez kilőve...)
nemtudom, nekem kétszer ekkora a swap területem, szóval...
biztos be lehet valahogy szuszakolni ekkora helyre is egy alap telepítést, de még nem próbáltam. mostanában kísérletezgetek egy pendrive Gentoot csinálni, 256Mb-os pen-re, igaz, nekem nem kell hozzá graf felület, mert csak egy bizonyos kis progit fogok rajta futtatni, az is cli üzemmódban megy majd...
egy igazán kényelmes(grafikus) rendszernek azért kell a hely...
azt hiszem, akkor jársz a legjobban, ha elkezdesz kísérletezgetni, vagy ha megvárod, míg nálam bölcsebbek mondanak valami konkrétabb infót, mint én.
(ha nem szeretném ennyire a disztróm, ajánlanám a damn small linux-ot, az direk kis helyre van belőve. de nem tőlem hallottad.
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Star Trek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Háztartási gépek
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Google Pixel topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- FarCry 4 Kyrat Edition eladó
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4248,100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
akkora lesz a telepítésed, amekkorát szeretnél(ésszerű kereteken belül). persze ekkora helyre nem fér fel toronyóra lánccal, hétméteres rézfütyülővel. az alapok szerintem felférnek, de hogy grafikus felület, doc-néző, azt nem tudom. doc-nézőhöz szerintem kell egy kde, vagy gnome, a az irodai csomag miatt. (az openoffice az eleve vagy 200Mb, szóval ez kilőve...)
)