- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- talmida: Változások 2. rész
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
asturel
őstag
Ezeket mar neztem parszor, beryl igy is van feltolva.
Mar gondoltam arra is, hogy felteszem az opensource ati drivert, elmeletileg ott mukodik normalisan a dri+composite (aiglx howto, supported cards: ATI: Radeon 7000 through X800 (r100, r200 and r300 generations)(9250-X800 supported by the experimental r300_dri driver))
Mi mast nyujt meg a dbus+hal combo? En megvagyok a kezzel mountolgatassal is boven, programom meg nem sok van ami dbust is hasznalna. Csak lattam, hogy beryl szol h nem talalj a dbust :|.
Mi elony szarmazik abbol, hogy dbuson keresztul kommunikalnak, vagy miert joez?:p
Szerintem megvarom mar a vegso 7.2-es Xorg-ot, aztan hatha fakit valami drivert ala az ATi. Es talan mukodni fog 3D gyorsitas mellett a composite extension is
.
Btw opensource ati driver nagyon lassu jatekokban?
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Samsung Galaxy Tab S9 FE 256GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ventilátorok 120/140mm és modding termékek kitűnő árakon!
- ÚJ Acer Nitro V 17 AI - 17.3"QHD 165Hz - Ryzen 7 260 - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 5060 - 3 év Gar - HU
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
.