Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- aquark: Zsebszámológépek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sipi
addikt
A pecsába...
ALSA nekem is, bár nem fagy. Csak ideget öl.
Jó ideje azt játssza, hogy hiába mentetem el vele a hangerőket, reboot után össze-vissza némítja, tologatja a csúszkákat. Minden egye sindítás után egy csomót kell játszanom, mire visszaállítom. (Annyira elhülyíti, hogy egyes csatornákon még a balanszot is elhúzza.) Visszateszem, alsactl store, az alsasound skszript egyébként is kezeli. Aztán következő bootnál betölti az értékeket - és megint idiótaságokat.
Van valakinek ötlete, vagy szimplán essek neki a kisfejszémmel?
Ja, viccből levettem az írási jogot az asound.state fájlról. Ide menti ugyanis el a hangerőket.
Nos, lazán felülírta reboot után. De honnan a fenéből veszi, amivel átírja? Egyáltalán, miért írja át? Indulásnál olvasnia kellene, nem írnia... Főleg nem írásvédett fájlt...
Sipi
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 256GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4561, 100% AKKSI
- Intel Xeon E5-2600v4 processzorok készleten 2680v4,2683v4,2697v4,2697Av4(áfás számla, 2 év garancia)
- RAPOO 7100P 1000DPI optikai rádiós 5GHz egér
- Egérpadok, billentyűsapkák(keycapek), csuklótámaszok /ARCANE/DUCKY/GLORIOUS/
- HIBÁTLAN iPhone 17 Pro Max 256GB Deep Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest