Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
luci
aktív tag
válasz
#56474624 #745 üzenetére
hi !
Korábban nekem is volt X-fi exreme music ,hát nem volt meggyőző az árához képest ,mártmint hangzásban de proci terhelés szinte zéro .
Hangzásba még mindig az audigy 2zs aranycsatis az etalon.
De én direkt ezeért vettem ezt a lapot mert azt hittem olcsonbban meguszom mint egy SB-rel .Egyébként pci-e csatolos ha valakinek ezzel ujjat mondok tehát jóval gyorsabb az adat csere mint pci on . Amúgy realtech kezelőfelületű elég elég össszetett de könnyen kezelhető bár mégse azt csin amit mondok neki -
luci
aktív tag
Hi all!
Most cseréltem lapot abit aw8-max és mivel az alaplapi hangkari elég igeretesnek tünt,nem lett más bele téve és nincs is tervbe .Csak vólna egy gond ,mégpedig az ,hogy nem tom rávenni a Genius hangcuccal az 5.1 be való működésre .a help -ekért
Új hozzászólás Aktív témák
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Vezetékes FEJhallgatók
- Gitáros topic
- Drum 'n' bass
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Ennyibe kerülhetnek Európában a Xiaomi Pad 7 tabletek
- 1991 - játék a PC-n
- Háztartási gépek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Külpolitika
- További aktív témák...
- Garanciális, újszerű ASUS Zenbook 14 UX435 Dual Touch Screen/i7-1165g7/16GB RAM/512SSD/GF MX450VGA
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Zsír Új - Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- HUAWEI MateBook D15
- Quadro NVS 300 512MB GDDR3 64bit Videokártya
- WIFI7 Xiaomi Router 7000 NFC Quick Connect 7000Mbps 2.4G 5G 4K QAM 160MHz WPA3 IPv6 USB 3.0 1GB RAM
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic 47mm Bluetooth ezüst - Samsung.hu rendelés, gar. 2025.09.19-ig
- Apple Watch Se 2 44mm Starlight
- BlitzWolf BW-WA3 Pro 120W bluetooth EQ St
- Retro csomag egyben is 1/2 áron!