- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Rap, Hip-hop 90'
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ronson
őstag
veszel egy egyszerű hangerő szabályzó poti és azt bekötöd, adnak neked megfelelőt, mint minden ilyen kis erősítős hangcucchoz
a hangerőhöz logaritmikus, a basshoz lineáris kell, ha jól emlékszem
egyébként azért egyformák ezek mert minden ilyen cuccnál a bemeneti jelet szabályozza a poti így nem függ a teljesítménytől -
rup1u5
nagyúr
up
-
rup1u5
nagyúr
pu
-
rup1u5
nagyúr
up
-
rup1u5
nagyúr
up
-
rup1u5
nagyúr
reménytelen up
-
rup1u5
nagyúr
up
-
rup1u5
nagyúr
up
szakikáim -
rup1u5
nagyúr
UP
hátha van valakinek otthon elfekvőben.
csak egy jobb oldali kéne.
vagy egy szaki aki vágja, hogy milyen potik vannak rajta, esetleg valaki aki szétszedné és megnézné nekem. ........... -
rup1u5
nagyúr
Üdvözlet!!
Segítségre van szükségem. Volt nekem egy ilyen hangfalszetem annó.
El is voltam vele mígnem egy szép napon a jobb oldali hangszoró, -amin a hangerő, bass szabályzó is van- gondolt egyet és pofára nem esett. A két tekerőgomb benyomódott és ezzel kifingott a két potméter is. Teljesen letörtek a nyákról.
A helyzet az, hogy meg lehetne csinálni csak tudnom kéne,pontosan milyen potik vannak a hangerő és a basszus szabályzónál.
Egy rajz a nyákról vagy bármilyen hasznos infó nagyon jól jönne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- Bivaly MAGYAR Lenovo P1 gen2 (Core I7 32 Gb 1Tb 15" 4K 4Gb Nvidia) Laptopom eladó!!!
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest