- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Ivqkzy-: 2. gépem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- droidic: EA GAMES – élő emberrel a supportban 2025 ben
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ronson
őstag
veszel egy egyszerű hangerő szabályzó poti és azt bekötöd, adnak neked megfelelőt, mint minden ilyen kis erősítős hangcucchoz
a hangerőhöz logaritmikus, a basshoz lineáris kell, ha jól emlékszem
egyébként azért egyformák ezek mert minden ilyen cuccnál a bemeneti jelet szabályozza a poti így nem függ a teljesítménytől -
rup1u5
nagyúr
up
-
rup1u5
nagyúr
pu
-
rup1u5
nagyúr
up
-
rup1u5
nagyúr
up
-
rup1u5
nagyúr
reménytelen up
-
rup1u5
nagyúr
up
-
rup1u5
nagyúr
up
szakikáim -
rup1u5
nagyúr
UP
hátha van valakinek otthon elfekvőben.
csak egy jobb oldali kéne.
vagy egy szaki aki vágja, hogy milyen potik vannak rajta, esetleg valaki aki szétszedné és megnézné nekem. ........... -
rup1u5
nagyúr
Üdvözlet!!
Segítségre van szükségem. Volt nekem egy ilyen hangfalszetem annó.
El is voltam vele mígnem egy szép napon a jobb oldali hangszoró, -amin a hangerő, bass szabályzó is van- gondolt egyet és pofára nem esett. A két tekerőgomb benyomódott és ezzel kifingott a két potméter is. Teljesen letörtek a nyákról.
A helyzet az, hogy meg lehetne csinálni csak tudnom kéne,pontosan milyen potik vannak a hangerő és a basszus szabályzónál.
Egy rajz a nyákról vagy bármilyen hasznos infó nagyon jól jönne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EREDETI Apple Watch ULTRA óraszíjak (BLACK TITANIUM) - 49mm
- Apple Watch ULTRA 2 49 mm - Black Titan, Black Ocean Band - MAKULÁTLAN! - 3 ÉV GARANCIA
- Razer Core X eGPU
- MSI Cyborg 15 A13VF - 15.6"FHD 144Hz - i7-13620H - 16GB - 512GB - RTX 4060 - Win11 - 1,5 év garancia
- Asus ProArt RTX-4060 OC 8GB (PROART-RTX4060-O8G)
- Bomba ár! HP Elitebook 8570W - i7-QM I 16GB I 750GB I 15,6" HD+/FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged