Hirdetés
- sidi: 286-os Laptop memóriabővítés: Toshiba T3100e (gázplazma)
- Vic87: Nem tudom mit tévő legyek - tanács kérés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
Lestat7
csendes tag
Na fiúk, azt hiszem rájöttem egy dologra, ami rontja a mélynyomó szép hangját. Talán nem hiszitek el, de nem a szerkezetben kapható, hanem kívül, mégpedig a kébelekben. Lehet, hogy kissé hihetetlen, de nálam a minidin-3 db jack cseréje 3 darab 1 méter hosszú sztereó jack - sztereó RCA(2)-ra nagyon hallható különbséget produkált a mélyhangoknál. A láda tuningolva van, modolva, tömködve, minden javított egy kicsit a hangján, lehet placebo hatás is volt, de ez most tényleg hallható különbség. Az új kábel vastagocska, s minden vége aranyozott. Igaz, már X-Fi XtremeMusic-nál tartok, de az messze nem hozott ilyen változást, szerintem ez a minidin kábel hártáltatja a minőséget, úgynevezett bottleneck.
Kerekebb a mélyhang, az ütés erősebb, sokkal kevesebb búgás és főleg kevesebb dübörgés. Nagyon olcsó mulatság volt, de nagyon megérte. A minidin kábel már a vastagságánál fogva nem megfelelő, impedanciák, mindenféle dolog el van hanyagolva. Nem beszélve a crosstalk-ról, az biztos a qtya segge alatt volt.
Más az élet így, próbáljátok ki ti is!
Cheers! -
Lestat7
csendes tag
Sziasztok!
Először is, köszi, Krila, az érdekes informácókért!
Már vagy 5 hónapja megcsináltam a mélynyomó tuningot s tényleg jobban szól a szett, amelynek egyébként a legnagyobb rajongója vagyok.
Egy dolog azért nem oldódott meg. A sok füttyögés mellett, az én mélynyomóm egy sajátos rezgést is hallat erősebb hangerőn, akár gyengébb hangerőn is, és természetesen nehéz rájönnöm mi rezeg. Tisztán hallatszik, hogy belül valami rezeg, hisz nem komponense a zaj a hangnak, hanem közelről hallatszik.
Van valakinek sejtelme, hogy mi rezeghet úgy? nagyon úgy hangzik mintha egy bizonyos tárgy (kábel esetleg) kelti a zörejt. Felbonthatom természetesen s mindent leköthetek, de azért csak jobb lenne ha valaki tudná pontosdan mi annyira laza benne, hogy ilyen módon rezegjen. Megpróbáltam már leszorítani a hátlapját jobban s szerintem nem onnan jön...
koszi előre
Cheers!
Aktív témák
- Gamer PC i5-12400F, RTX 4060, 16 GB DDR5, 1 TB NVMe kiváló állapot(1 éves)! 410.000 Ft
- DELL latitude 5410 Tartós Üzleti Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 8Gb 256GB SSD FHD IPS
- Acer Nitro 5 AN515 I7 9 gen 32 gb 1650
- Intel Core i7-6700 100% tesztelt, hűtő nélkül
- Intel Core i3-6100T 100% tesztelt, hűtő nélkül
- AKCIÓ! 3Dconnexion SpaceMouse Enterprise egér garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- AKCIÓ! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5800X / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 8400F / 32GB DDR5 / RX 7800XT 16Gb / 1TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest