Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Őskoczka
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Aktív témák
-
redraven85
tag
Mond meg lécci,hogy milyen a membrán szélső anyaga...polipropén vagy gumi ? ...mondjuk a poli az hajlamos arra,hogy egy bátrabb leánykérés után kitágúl és onnantól fogva nagyon béna hangja lesz.(kuka) Szóval azzal vigyázni kell..én arra gondoltam,hogy lecserélem azt ami benne van egy gumi peremesre.Csak azért kérdem,hogy mivan benne, mert régen cserélnem kelett az egyik hangfalamba egy 25 centis mélyet és csak SAL -t kaptam polipropéneset..., a hangfal párjában meg megmaradt az eredeti gumi peremes...és hát baromi nagy a külömbség köztük...főleg ha feltekered a méllyet...
Aktív témák
Aktív témák
- Synology NAS
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- World of Tanks - MMO
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- OLED TV topic
- NIOH
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Xbox Series X|S
- iPhone-t használók OFF topikja
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest