- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- weiss: Pant* rant
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Aktív témák
-
frankie!
őstag
Szia!
Igazság szerint azért nem írok, mert rohadtul nem tetszik a mélynyomóm hangja. Továbbra is zörög még valami nagy hangerőn. Elhatároztam, hogy kiöntöm műgyantával rendesen a tápkábelt, a főkapcsolót és a biztit, mert vagy innen jön a zörgés, vagy a fedéltől, akkor nem tudom, mit csinálok. Műgyantát sem sikerült kapnom.
Te fényt derítettél valamire? A biztivel mi a helyzet?
A másik dolog, amivel mostanság foglalkozok, az a kábelkérdés. Kövezzetek meg, de úgy érzem, kicsit térbelibb és teltebb az én hangom 2,5-ös kábellel és Audigyvel, mint a havernak ugyancsak Geniussal, és X-fi-vel. Igaz, a kártyája még új, lehet, hogy itt is számít a bejáratás.
Ezen felbuzdulva elkezdtem olvasgatni mindenféle high-end fórumokat, és sok helyen foglalkoznak CAT5 és CAT7 típusú UTP kábelek hangfalkábellé alakításával! Olyan eredményt lehet velük elérni állítólag, mint többszázezres kábelekkel. Majd beszámolok a tapasztalataimról! (Egyébként az ilyen fórumokon nagyon lehúzták a SB cuccait, a Genius szót talán még kimondani sem szabad.)
Vettem 1 pár összekötő kábelt is a Somogyinál, de a különbség korántsem volt olyan jelentős, mint a hangfalkábel esetében. Ja igen: tudja valaki, mire szolgál az un. kapcsolószál, ami a kábelpár között található?
Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OLED TV topic
- Bittorrent topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Ubiquiti hálózati eszközök
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős (ELKELT)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest