Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mert itt biztos, hogy megmarad.
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
gabor128
aktív tag
szia Pisti27!
Épp ezt ecsetelgetem én is. Sajnos a dolog hiányzik belőle. Ezért építettem külön egy dobozt, amibe belevezetem a bemeneteket és kapcsolókkal kapcsolom, kiválasztom. Ki a rák akar a földön négykézláb mászkálni és dugdosni a vezetékeket.
Elég sok időmbe és pénzembe is került megcsinálni, de építettem bele egy plusz dolgot és csupán +2 kapcsoló és vezeték kellett: Ha a DVD 5.1 kimenetén csak a frontokon jön hang, mert a film 2CH-s, akkor a frontokat a kapcsolókkal átkapcsolom az egyik nem hazsnált 2CH-s bemenetre. Így a két front sztereo helyett az összes hangszóró szól.
Bár egy idő után megárt a kapcsolgatás. Így is kb 14 kétáramkörös kapcs. kellet meg egy rakás vezeték, plusz az eszközökhöz az összekötő kábelek.
[Szerkesztve] -
Bandus99
őstag
Abszolut analfabeta vagyok a temahoz. Tapasztalatom annyi, a mult heten keszitettek nekem kapcsolot Zalman 5.1 es fules es a Genius 5.1 HT hez. Abba valami 2 allasu kapcsolot tettek amiben 3db tarcsa van (nem tudom hogy kell leirni vmi ''jekszli''nevezetu kapcsolot emlegetett). Tehat most van 1 kis dobozkam amibol log ki 3db jack dugo ez megy a hangkariba. A doboz elejen es a hatuljan 3db jack ajlzat. be van duva mindket eszkoz allandoan es annak megfeleloen mikor mit szeretnek hasznalni, egyszeruen atkapcsolom.
Aktív témák
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Részesedést szerezhet az AMD-ben az OpenAI
- iPhone topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen házat vegyek?
- Gaming notebook topik
- Jövedelem
- További aktív témák...
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest