- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- weiss: Pant* rant
- Klaus Duran: 2025 dude
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- gerner1
Aktív témák
-
ArmanD.
őstag
Már jó pár napja hallok a bal első frontomból kisebb recsegő hangot és szétkaptam hamar. Hasonló volt a hangja mint amikor a lengőszál megsérül vagy hozzáér valamihez és egyből azon állítottam egy kicsit és láss csodát megszűnt a recsegés. Közben más is szemet szúrt, méghozzá a csillapítás , ami gyárilag benne van. Hát mit ne mondjak, aminek a két szélső falon kellene lennie az szépen lent van az aljában összegyűrődve, persze gyárilag nem ragasztották fel. Azt hiszem hétvégén meg is nézem mit lehet vele kezdeni és jól feltuningolom és megcsinálom!
Hirtelen ezt akartam leírni, hátha másnak sem áll úgy a lengöszál és furcsa recsegést hall, hát ez a pici baja, kicsit igazítani kell rajta. A tuningról meg persze beszámolok és persze megvizsgálom a többi hangfalat is ahogy kell!!
Jahh mégvalami, hát elég gyengusz kábelkezdemények vannak a hangfalakon belül, szóval ha már egyszer kívülről megkapja a frankó kábelt akkor belülről miért ne, szóval csere lesz az is!
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Apple iPhone 14 Plus 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Precision 3560 15.6" FHD IPS i7-1185G7 T500 16GB 512GB NVMe gar
- Eladó Xiaomi Watch S1 Active okosóra!
- Latitude 7420 14" 4K IPS i7-1185G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LÉ-ZE-RE-ZÉS!!! Laptop billentyűzet bármilyen nyelvről - magyarra!!!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6400 - Intel P8400 I 3GB I 160GB I 14,1" I Intel VGA I Garancia!
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AB350 R5 2400G 8GB DDR4 240GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA 350W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest