Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Gurulunk, WAZE?!
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- sziku69: Szólánc.
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
craic
aktív tag
Nekem már viszonylag alacsony hangerőn (még fél alatt) bizonyos frekvencián rendesen zörög a mélynyomó(ban valami). A zörgésről sokszor és sokat írtak, de nem egyértelmű, hogy végülis mi számít még ''normálisnak'', és fogalmam sincs, hogy az én Geniusom hibátlan darab, vagy sem. Mert esetleg visszavihetném garanciálisan, de ha ugyanilyet kapnék helyette, akkor minek.
Te viszont azt mondod, neked nem zörgött. Te lennél a kiválasztott?
Köszi a segítséget!
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RX 7600 XT 16GB / B550M / 16 vagy 32GB RAM / 256GB M.2+1TB M.2 SSD / 700W
- Eladó masszírozó fotel, 3 év garanciával, számlásan! ÚJ!
- Samsung Galaxy Tab S7+ 5G 128GB Mystic Silver
- iPhone 15 Pro - 128GB - Black Titanium - Jótállással
- Xiaomi 13T Pro 12GB / 512GB Black Makulátlan állapotban! - Garancia 2027-ig a nextelshop.hu-ba
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3361
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3376, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest