Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Korcsii
őstag
válasz
janos666
üzenetére
meg most a fejlesztő meg is betegedett vagy mi... én is most erre várok, mert ettől függ, hogy meglesz-e életem első Ati kártyája... 4850 nagyon csábító, de és hiszek a cuda sikerében is (inkább ne legyen DX 10.1-em)... de persze az intel (és így az amd-ati) nem szeretné ha nem a 8 magos CPU-ikat vennék meg jövőre azok, akiknek olyan feladatokra kell, amire ott a cuda, úgyhogy komoly harcok elé nézünk, bár szerintem tökéletes elképzelést próbálnak meg kicsinálni...
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
janos666
üzenetére
Nem azzal van baj. HD4800 kártyát kaphat az nVidiától is, hiszen ez csak pénz kérdése. A Radeon Display Driverről kell pár zárt dokumentáció. Ez a legfontosabb. Meg lehet e nélkül csinálni, de akkor jóval több időbe kerül.
Lehet, hogy az AMD hozzáállása idővel megváltozik, de szerintem ők úgy gondolkodnak, hogy amíg a GPU Physx lényegében 3 darab UT3 pályán használható csak ki, nem éri meg támogatni.
A Havok támogatás elvileg visszamenőleg működni fog mindenen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 01.01
- AKCIÓ! LG UltraFine 27" 5K IPS 99% DCI-P3 1 év garancia
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 512GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest