Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
válasz
Taifa Díaz
üzenetére
Én 4870-el szórakoztam az Assassin's Creed-el, és bizony, de bizony bugos a DX 10.1 (pl eltűnnek egyes effektek, és szar a HDR), ha bírja a kártya, akkor sokkal többet ér patchel játszani.
A geforce kártyáimmal kapcsolatban épp a driver-forced AA lehetőségeket sírom vissza leginkább, az AF-et meg úgy se látni 16 minta mellett, max kinagyított képkockákon, de az AMD sem azt a csodaszép AF-t használja már, mint mikor ez a pletyka elindult még Gef6 korszakban (mert az FX-ek is jobb AF-et csináltak, mint a Gef6, csak feleslegesen lassút, de azóta megint variáltak).
És ha átnevezed az exe-t, nem csak olyasmiktől esel el, amik a képet ronthatják, hanem olyantól is, ami csak a teljesítményre vagy stabilitásra, komptibilitásra van rossz hatással. Buta dolog. A Radeonok is ugyan úgy megérzik, és oda a Crossfire vagy SLI is...
De az a baj, te most a 9800GT-t versengteted a 4870-el, annak a GTX-260 az ellenfele (ma már árban is, a 216SP-s).Én is beleestem akkoriban ebbe a hibába, hogy de jó 1920-ban az 512Mb-os 4870 a 320Mb-os 8800GTS-hez képest, aztán kiderült hogy ez sem elég sokáig 1920-ra, hanem X2 kell.
DX 10.1-nek pedig még gyakorlati hasznát sehol sem vettem, minden általam kipróbált játékban csak a sebességen javított (kivétel ahol az AA minőségben is, de az a StormRise lehetne, ahol a Geforce CUDA-n át élsimít, mint a Radeon 10.1-el), de nem voltam már túlzottan rászorulva erre a pluszra az x2-vel, a sima 4870 pedig így sem volt elég. Az FC2 is csak lassabb tőle, de valójában nem szebb az AA a plusz szűréstől.Physx-el már sokkal többet szórakoztam, és több örömöt szerzett, mint a DX 10.1, amiből semmi konkrét jó dolgot nem tudok megnevezni, amit értékelni tudtam volna.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, Aktiválatlan, iPhone 15 (128 GB) (rendelhető)
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- iPhone 11 Pro Max 256GB 100% (1év garancia)
- Huawei Quidway S5324TP-SI-AC - 24G, 4SFP, L2, managed switch
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v5, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest