Hirdetés
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: SAMSUNG WW80CGC04DABLE EcoBubble™ 8 kg mosógép
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- N€T0X|N: 4070 Super -> 5070ti
Aktív témák
-
Arachnotron
csendes tag
Nem tudom, mert nekem már rég nincs mx-em, és a PO-ot sem ismerem, de a haveromnak 2400+ Atlonnal geforce 2 mx-el egész jól elfutnak a mai gammák (pl. UT2004, NFS-U...), legfeljebb nem full részletességen.
-
Bálintosz
senior tag
válasz
Arachnotron
üzenetére
Próbáltad már a POP-ot egy MX-el futtatni?
-
válasz
Arachnotron
üzenetére
Köszi a védelmet:C. Én is úgy gondolom, hogy majd eldöcög vele sokminden. Most vettem új gépet, de videókártyára nincs elég keret:O. Amúgy is csak CS-vel és Q3-mal játszom, ezeket meg a 2800-as barton szoftverben is elvinné:)). Ja, és kipróbálom amit javasoltatok! Thx!
[Szerkesztve] -
Arachnotron
csendes tag
Nem olyan lassú ez a kártya, hisz egy Geforce2 Mx-el van a teljesítménye egy szinten (Tudom, erre most azt mondjátok, hogy az is lassú:)) ). De pl. egy erősebb procival megtámogatva, még a mai gammák is elfutnak vele úgy-ahogy. Amúgy érdemes a 43.45 drivert használni hozzá, mert az ujjabbak azok bugosak a régebbi kártyákhoz. (Bár én régen a 29.42-es drivert használtam a régi geforce-omhoz, azzal is jól ment minden).
[Szerkesztve] -
Hali!
Tudom hogy volt már hasonló topic, de ilyen még nem ;], legalábbis nem találtam.
Arra lennék kiváncsi melyik a leggyorsabb driver ezzel a kártyával. Kinek mi a véleménye, tapasztalata?
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF B760M i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB ZALMAN Z1 Plus Seasonic 850W
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 16GB 512GB 1 év garancia
- Alienware 17r4 olvass
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest