- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Esmein
nagyúr
Na, majd elmegyek jövő héten és keresek egy olyan átalakítót, köszi a tippet. A hűtővel meg majd küzdök egy jót szerintem, de erre nem is gondoltam még hogy a bordát szétfúrjam, szintén köszi ! :D
-
-
Esmein
nagyúr
Hmm... Jól hangzik :) A két tüske helyére milyen csavar herül ? Vagy marad a mostani patent megoldás ?
-
Esmein
nagyúr
Azt értem, de az alap kis micsoda helyére én egy socket A baromnagy hűtést gondoltam.
-
Esmein
nagyúr
Adott a probléma: az alaplapomon 2 db venticsatlakozóhely van és kellene még olyan csatlakozás, ugyanis vettem egy 8 centis ventit előre, nagy gáz az ha egy tápcsatlakozót szétbontok és abba fűzöm a venti drótjait ?
Másik probléma: Van egy elfekvő méretes socket a hűtőm, ventivel mindennel, hogyan lehet ezt rámoddolni egy abit siluro gf3ti200-ra, ugyanis az egészet borda takarja és nekem nagyon ragasztás szaga van a dolognak. Majd hazamegyek megnézem pontosan hogyan van rajta a borda. A Socket A hűtőt nem lehet rátenni másképp csak ha ráragasztom. Mivel érdemes, vagy esetleg van egy alternativ módszer is ?
Aktív témák
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Eredeti játékok OFF topik
- Autós topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Gaming notebook topik
- sziku69: Szólánc.
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- War Thunder - MMO Combat Game
- További aktív témák...
- 2db új NZXT Aer P számítógép hűtőventillátor
- Új INTEL LAMINAR RM1 (LGA1700/1851) nullperces, rézmagos hűtők! GAR/SZÁMLA! A LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- Silverstone st1200-pts tépegység
- Arctic Liquid Freezer III 360 A-RGB Black/ új, bontatlan/ ingyen foxpost/ garancia
- Corsair iCUE H150i RGB PRO XT Vízhűtés!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3035, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 1000GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3032, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest