Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Szólánc.
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
-
LOGOUT
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
vandor01
senior tag
Missing items, wrong items or package sent
Please be sure to open the parcel and check the contents before signing for the package.
Please follow the warranty process:
1) Contact us http://support.gearbest.com/ with your order number along with the product code (sku number)
2) Please send us clear picture of the outer package and the item ( if applicable)
Solutions:
-If we haven't sent the item by mistake, we will resend the missing item/accessory for free within the warranty period.
-If we have shipped the wrong item: We will either refund you in full or dispatch an item with an alternative item (if applicable).
-If you have purchased the wrong item: We will either offer a partial refund if you keep the item or ask you to return the product back to us for a full refund or exchange. Shipping fees to return the item(s) to our warehouse and to resend a replacement will be covered by customer both ways.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Beolvad a Palitba a Galax a VGA-piac nehézségei miatt
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- Milyen TV-t vegyek?
- Nem tetszik a PC-gyártóknak az Xbox új iránya?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- BMW topik
- További aktív témák...
- MSI RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 VENTUS 2X Eladó!
- Latitude 5340 27% 13.3" FHD IPS érintő i5-1345U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Asus ROG STRIX Z890-A GAMING WIFI Garanciális, bevizsgált, GARANCIA: 2028.12.16 - FirstShop
- Gamer PC, RGB ház, i5-8500, 16GB DDR4, RTX-2060 6GB
- TCL 98C7K (248 cm) 4K HDR okos TV 4,5 év garanciával, kifogástalan állapotban!
- HIBÁTLAN iPhone XS 64GB Black-2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4845
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 4GB W
- Asus ROG Strix G16 Notebook! i9-14900HX / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- iPhone 12 Mini 64GB Blue-2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5319
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest