- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lomas
tag
válasz
tobias40 #36327 üzenetére
Na, én pont így vagyok alival. Viszont az, hogy nekem meg a csomagjaim fele érkezett csak meg, illetve ami megérkezett, az is elé lassan - november 23 és február 25 - ez ugyebár 3 hónap, és eddig 5 rendelésem volt... Biztos rossz kezdés volt csak, de inkább nem kockáztatok. Bangoodról, gearvitáról geakbuyingról többször rendeltem, nekem az volt problémamentes. És ha körbenézek, gyakran jobb árakat találok, mint a GB-n. Emellett az az üzletpolitika, hogy nem ők tehetnek a szállítók hibáiról, alapvetóen téves: ugyanis ők választják meg, kivel szállítanak. Én inkább úgy érzem, beleszarnak, hisz megy a bolt. Az üzlet meg a bevétel a fontos, a vevő, illetve a vevői elégedettség meg a legkevésbé, nekem ez jön le ennél a cégnél, a kommunikáció alapján. Az meg egyenesen röhejes, hogy úgy akarják előadni, hogy a szállító meg a vevő felelős a csomagért, ők nem, mert ők csak eladják, és érezd magad különösen kegyben részesítettnek, hogy hajlandóak visszafizetni a vételárat - biztosítás mellett! (Persze,ha a biztosítás díját valóban arra költenék, és nem csak vevőlehúzás lenne, talán nem érné őket kár...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen asztali médialejátszót?
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen okostelefont vegyek?
- Battlefield 6
- Egyéni arckép 1. lépés: ARCKÉPHEZ VALÓ JOGOSULTSÁG
- Baldur's Gate 3
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080TI 12GB ZALMAN I3 NEO GIGABYTE 850W
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550 R5 3600 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700 XT 8GB CM MasterBox MB500 700W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest