Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• WOT-H-A-C

veterán

válasz sanzi89 #2636 üzenetére

1.Először is vegyél vissza az arcból mert nem pi#@dból rángattál ki! " Nem tereltünk együtt birkát picim!
    2. Azt írtam ",ha jól emlékszem". Hozzáteszem magadra vetted, és igen már emlékszem rád is!! :DDD Szövegértés Lvl.1
    3. Ami itt a topikban ment az kritikán alulli volt!
    4. Nem tudom mennyit rendeltél már kínából, de sajnos az ilyen "eladói magatartás" benne van a pakliban.
    Ha kicsit keresel a postázós topikban rengeteg hasonló eset van.
    Kikell abrándítanom téged a kínai engem is meg téged is magasról telibe sz@r!! Annyira kevesek vagyunk nekik mint bolha f@szán a pattanás.

Szóval sajnálom, hogy így benyaltad de de mint mondtam benne van a pakliban!!! Innentől szerintem ne is rendelj kínából!

Na csak , hogy tiszta legyen 1-2 példa
    -
    Visszakaptam 1.
    -Visszakaptam 2.

Illetve van sok olyan ami megjött!Akinek van kedve mazsolázzon.

Szóval nem mondtam, hogy nem volt aki pórul járt, sajnálom is, de a többség megkapta és elégedett ez tény.

Azt sem álítottam, hogy BIZTOSSAN mindenki megkapta! Nem mindíg olvasom figyelmesen a topikot mert untat a habzószájó csaholás a gearbest-re! Egyszerűen nem kötelező innen rendelni! Keresni kell egy másik webshopot és próba szerencse.

Az ilyesfajta kirohanásaidat meg nyugodtan mellőzheted, mert tudtomal én nem személyeskedtem!

Peace!!

Új hozzászólás Aktív témák