Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Alza+ Megéri?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: A kérdés...
- gerner1
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
-
LOGOUT
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
pimmi
senior tag
szia, ennél azonnali fizetes PayPal-lal ezt vettem [link] és adott számot ami azt mutatja hogy utazik magyarországra, ingyenes szállítással, hogy miért adott számot nem tudom, mert ha a másik opcióval továbbmegyek akkor a szállítási választásnál a szám ennyi lenne Tracking number + $1.99 de nekem nem tett rá pluszban, és mégis van számom.
-
madrac
senior tag
1. fogalmam sincs kinek miért jött mással, én másfél hete rendeltem eu raktárból expedited shipping-el és dettó DPD-vel jött... flat rate opció fogalmam sincs micsoda konkrétan, de ha megint rendelnék, azt választanám inkább nyilvánvalóan.
2. teljesen fölösleges a biztosítás, ez csak plusz pénz lehúzás. paypal anélkül is teljesen ugyanúgy véd.
3. hát a fizetendő összeghez már hozzá kell hogy rakja a szállítási opciót amit kiválasztasz, annak kell megjelennie a paypal fizetésnél. az expedited-nél biztos van tracking, a másiknál passz. az a véleményem, hogy még mindig sokkal jobb mással kérni mint DPD-vel, de esetleg tracking nélkül... úgyis megjön 1 héten belül ha minden rendben...
4. nem tudom
Új hozzászólás Aktív témák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Autós topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- Gamer PC v2 , i5 14400F , RTX 5060 , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Gamer PC , i5 14400F , RTX 5060 , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Gigabyte AORUS 16X - i9 14900HX, 32gb ram, RTX 4070 (140w) 1tb SSD + gyári gari
- HTPC házi szerver config eladó ÁFÁS számla (Ryzen 5 2400G, 16 GB RAM)
- Jack Wills Parka Jacket Men kabát eladó
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
- 153 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370-A i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T7 Zalman 500W
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G7: i5-8365U I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő