- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tenkes
csendes tag
válasz
sanzi89 #1336 üzenetére
Eddig én csak Kínából rendeltem.
Nekem eddig minden megjött. Több dolog TN nélkül (kis értékű dolgok).
Normálisan írtam, ha gond volt (például egy óra 5 napnál tovább volt "processing" státusban. Írtam. Válaszban megírták, hogy nagy a kereslet, később tudják küldeni. Kérhetek mást, vagy ha kivárom kompenzálnak. Kivártam, megjött, irogattam, kaptam 300GB pontot)
Az értékelés-hez kapcsolódó kritika sajnos igaz. Én is írtam világító csapvégről (0,79 USD) 2 pontos kritikát, mert kifolyik mellette a víz, és nem tették közzé. Reklamáltam, az értékelés pontokat megkaptam, de nem tették közzé. Ez valóban nem becsületes dolog.
Tapasztalatom összességében igen pozitív. A gyorsan kiégő LED lámpát (1,75USD) bemondásra szinte azonnal jóváírták a vallet-ben, késésért kompenzáltak, minden megjött a vállalt időben, kevdező szállítással és árral.
Ebay-en igen gyakran hallható hamis eszköz küldésekről itt soha nem hallottam.
Felesleges általánosítani és elvárni, hogy mindenki a te tapasztalatod alapján ítélje meg őket.
Én sem várom el, hogy feltétlenül tőlük rendelj, mert nekem még nem volt rossz tapasztalatom. Szerintem, ha úgy érzed, hogy nem megbízhatóak, rendelj máshol, vagy vedd meg a Media Markt-ban. -
Lucho777
csendes tag
válasz
sanzi89 #1336 üzenetére
Azon az oldalon, elég sok a negatív visszajelzés...ami nem jelent valami jót, főleg az utóbbi hozzászólások szinte mind negatív...igaz hogy álltalában az emberek ezeket jelzik, ha megkapja és minden rendben akkor meg csak örül de nem sokan írják meg....így lehetnek kicsit túlzóak az arányok, de egy biztos gond az van, az ügyfélszolgálat mintha egy pc vel beszélne az ember, lassan válaszolnak, sokáig tart deladniuk a cuccot, stb...
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Formula-1 humoros
- Battlefield 6
- Magisk
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Otthoni IPTV megvalósítási lehetőségek?
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD
- GeForce RTX 3060 Ti Gaming OC 8GB
- Gigabyte 15 G5 Gamer FHD IPS 144Hz i5-12500H 12mag 4.5Ghz 16GB 512GB Nvidia RTX 3050 Win11 Garancia
- Layer 2 Plus (Layer 3 Lite) Passzív rack switch, 24x1G + 4x10G SFP+ , SFP-kkel FS S3900-24T4S-R
- Eladó/Lenovo X240 Ultrabook/I5-4300U/8GB DDR3/Win 10Pro/12,5"!!!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2937, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest