Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
Aktív témák
-
KERO_SAN
aktív tag
Azert azok eleg durva peldak, amiket te felhoztal, nem tudom, hogy valojaban ugy van-e ahogy en gondolom, de a matek nem tartozik az elavulo tudomanyok koze.
Valoszinuleg vannak benne olyan dolgok, amiket idovel nem alkalmaznak, de nem azert mert feleslegesek, hanem mivel kitalaltak egy ujabb elmeletet ami talan konyebben ertheto, vagy egyeb elonye van a masikkal szemben.
A mai vilagban pedig szerintem igy kell lennie - aki kevesbe ertelmes, az nem viszi olyan sokra, mint az, aki nala ertelmesebb . Nem lenne szerintem igazsagos, ha egy kukas is annyi penzt kapna, mint egy 2 diplomas fizikus-informatikus. Persze, erkolcsi megbecsules neki is jarna, csak azzal, hogy neki olyan a vegzettsege ( gyk. semmilyen ) az is egyutt jar hogy mind gondolkozasaban mind modoraban is egy alsob szinvonalon megrekedt.
Aktív témák
- Eladó EVGA GT 640 2GB videokártya
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 1 i7-10510U 32GB 1000GB Nvidia Quadro P520 14" FHD Gar.: 1 év
- Macbook Pro M3 Max 16" - 64 GB/4TB/ AJÁNDÉK MAGIC KEYBOARD 3/ 27% ÁFÁS!
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Új kijelzős! HP ZBook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest