Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- WireGuard VPN a mindennapokra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sparks: 15 év droid után iPhone tapasztalat, 7 nap alatt
- Pajac: PassMark - Intel Atom D2700
- ricshard444: Iphone 17 Pro Max - Kedves téglám
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
Új hozzászólás Aktív témák
-
zaskar
senior tag
Én is gondolkodtam az Ultrán, de végül maradt egy olcsóbb Watch és a 965. Nekem fontos a térképes navigáció előre feltöltött útvonalak alapján. Továbbá sportóránál nekem praktikusabb a nyomógombos kezelés, az elmúlt 16 év alatt ezt szoktam meg minden Garminnál. A 965-ön ugyan sok funkció megy már érintéssel is, de nagyon keveset használom így.
-
zaskar
senior tag
Én is meglepődtem ezen, hiszen óráknál annyira mások a felhasználói preferenciák, hogy felesleges azon vitázni, melyik a jobb. 2007 óta használom a Garmin Forerunner sorozatot, az előző órám MIP volt (945) most meg Amoled (965). Nekem mindkettő megfelelő, pedig kizárólag futáshoz és biciklihez használom őket, hétköznapi használatra az AW továbbra is praktikusabb számomra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Küszöbön az androidos PC-k
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen videókártyát?
- OpenMediaVault
- Napelem
- További aktív témák...
- Bontott, vadiúj, SKY BLUE MacBook Air 13.6" M4 10C/8G 16GB 256GB 13 Gar.: 1 év APPLE világgarancia
- Fotó állvány eladó
- Asus ROG Zephyrus G15 - 15.6" 4K 120Hz - Ryzen 7 6800HS - 24GB - 512GB - RTX 3060 - 2 hó garancia -
- LG L192WS monitor eladó: 19" 1440 900
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest